Tikrasis futbolo žmogus dirba Seime

Nors futbolo aikštėse – balos, o federacija žiemoja po skandalų pusnimis, žaidimas tebevyksta. Tiesa, persikėlęs į Seimą.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 29, 2016, 6:14 AM, atnaujinta Jun 9, 2017, 10:39 PM

Puolėjai silpni, gynyba kiaura. Visa laimė, kad vartuose – patikimas žmogus. Trys smūgiai į vartų plotą, ir visi – atremti. Išties Seimo pirmininkei L.Graužinienei pastarosiomis dienomis teko paplušėti gelbėjant saviškius nuo klastingų įvarčių.

Pirmiausia oponentai spyrė jos pavaduotojui K.Komskiui. Vartininkė nesunkiai atrėmė smūgį: „Nėra jokio pagrindo reikšti nepasitikėjimo. Srityse, už kurias yra atsakingas, jis darbą atlieka tikrai gerai, todėl aš jam priekaištų neturiu.“

Tačiau tai tebuvo lengvas apšilimas, nes puolėjai vėl ėmė kažką regzti. Vienas po kito – du smūgiai. Interpeliacija vartininkės bendražygei ūkio ministrei V.Baltraitienei. Bum. „Aš tikrai nematau pagrindo ir tų interpeliacijų pasipils turbūt pavasarį daug ir įvairiems ministrams“, – smūgis atremtas, tribūnos ošia.

Dar viena ataka. Opozicija užsimojusi prieš švietimo ir mokslo ministrę A.Pitrėnienę, kuri vykdama su darbo vizitu į Londoną su sutuoktiniu esą pažeidė įstatymus.

„Aš nematau įstatymo pažeidimų arba supainiojimų privačių interesų“, – užgesintas dar vienas spyris į vartus.

Net šiai patyrusiai vartininkei pasitaiko suklysti: ankstesnėje dvikovoje su agresyviuoju puolėju S.Skverneliu teko imti kamuolį iš vartų, reitingai po šios skaudžios kaktomušos smuktelėjo.

Nieko tokio. Artėjant Seimo rinkimams puolimas stiprės, o ji dar turės progų parodyti meistriškumą.

Lietuvos futbolo federacija neseniai paskelbė gražų pranešimą apie savo generalinį direktorių: „N.Dunausko privalumas – jis yra futbolo žmogus, turintis įvairiapusę patirtį...“

Sako, Himalajuose slapstosi Sniego žmogus. Holivude yra Lietaus žmogus. O mes turime Futbolo žmonių. Tik kuris iš jų tikras?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar debatų dalyviai supranta, kur kandidatuoja?