Atšauktų renginių maratonas: žirgų lenktynės Lazdijuose neįvyks

Ketvirtadienį posėdžiavusi organizacinė renginio darbo grupė nusprendė atšaukti vasario 16-ąją, antradienį, turėjusias įvykti Tradicines tarptautines ristūnų žirgų lenktynes „Lazdijai 2016“ Lazdijų hipodrome.

Organizatoriai pabrėžė, kad dėl netinkamų oro sąlygų atšaukiamos tik ristūnų žirgų lenktynės, kiti numatyti renginiai vyks ir laukia visų apsilankančių juose.<br>A.Liaukaus nuotr. iš archyvo
Organizatoriai pabrėžė, kad dėl netinkamų oro sąlygų atšaukiamos tik ristūnų žirgų lenktynės, kiti numatyti renginiai vyks ir laukia visų apsilankančių juose.<br>A.Liaukaus nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 4, 2016, 10:56 AM, atnaujinta Jun 9, 2017, 7:10 AM

„Labai apgailestaujame, kad dėl kardinaliai pasikeitusių žiemos orų, kurie labiau primena lietingą pavasarį, buvome priversti priimti tokį nelengvą sprendimą – atšaukti žirgų lenktynes, kurios į hipodromą sutraukia gausų būrį žirginio sporto mylėtojų iš visos Lietuvos“, ‒ kalbėjo darbo grupės, atsakingos už renginio organizavimą, vadovas, mero pavaduotojas Gintautas Salatka.

Prieš keletą dienų pranešta, kad dėl kardinaliai pasikeitusių oro sąlygų atšauktos ir tradicinės žirgų lenktynės Sartuose.

„Apmaudu ir liūdna, kad tradicinėmis tapusios lenktynės, Lazdijų krašte vainikuojančios Vasario 16-osios – Lietuvos valstybės atkūrimo dienos – renginius, šiemet neįvyks, tai didžiulio susidomėjimo sulaukiantis renginys, kuriam mes, organizatoriai, jau buvome pilnai pasiruošę. Deja, prieš gamtą nepakovosi“, ‒ kalbėjo G. Salatka.

Organizatoriai pabrėžė, kad dėl netinkamų oro sąlygų atšaukiamos tik ristūnų žirgų lenktynės, kiti numatyti renginiai vyks ir laukia visų apsilankančių juose. 9 val. bus aukojamos šv. mišios Lazdijų šv. Onos bažnyčioje, įteikiamos Lietuvos valstybės atkūrimo dienos nominacijos bei koncertuos Liudas Mikalauskas. Po mišių iškilminga eisena patrauks į Nepriklausomybės aikštę, kur bus padėtos gėlės bei žvakelės prie Nepriklausomybės paminklo bei pasitinkama visą Lazdijų kraštą apkeliavusi Vienybės žygio „Apjuoskime Lazdijų kraštą“ vėliava.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.