Piktas užsimiegojęs vilnietis policijai skundė dūdą pūtusi vaiką

Vilniaus policija trečiadienį sulaikė pikto ir užsimiegojusio sostinės gyventojo skambučio, kuriuo vyras pasiskundė repetuojančiu ir „triūbą pučiančiu“ kaimyno vaiku.

Piktas užsimiegojęs vilnietis policijai skundė dūdą pūtusi vaiką.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Piktas užsimiegojęs vilnietis policijai skundė dūdą pūtusi vaiką.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 17, 2016, 1:06 PM, atnaujinta Jun 7, 2017, 7:26 PM

Ketvirtadienį apie 12 val. 01 min. vieno Paberžės g. daugiabučio gyventojas policijai pasiskundė, kad kažkur kaimynystėje kažkas nuolat „groja triūba“. Pranešėjas policijos prašė išspręsti šią situaciją.

Pareigūnai nurodytu adresu patrulių nusprendė nesiųsti. Tačiau apie skambutį buvo informuotas Vilniaus m. 6-ajam policijos komisariatas. Jo pareigūnai dar nusprendė patikrinti pranešimą ir patys paskambino pučiamųjų muzikos nemėgstančiam vyrui.

Šis paaiškino, kad kaimynų sūnus repetuoja ir „pučia dūdą“. Pasak pranešėjo, tai nevyksta nuolat. Tiesiog ketvirtadienį repeticijos metu jis miegojo ir muzikos garsai jį pažadino.

Tuo metu, kai 6-ojo policijos komisariato pareigūnai telefonu tikslinosi situaciją, prižadinto vilniečio pyktis jau buvo atlėgęs. Jis pareigūnus patikino, kad jokių pretenzijų muzikaliam kaimynų vaikui jau nebeturi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.