Lieti krokodilo ašaras – pelninga

Krauju pasruvusios Kauno tariamos pedofilijos bylos pagrindinė veikėja, JAV besislapstanti buvusi Seimo narė N.Venckienė griebėsi internetinių sukčių pamėgto triuko.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-02-19 06:12, atnaujinta 2017-06-07 13:51

Bėglė viešu laišku pasibeldė į savo gerbėjų širdis, graudindama, kad pinigai jai reikalingi netrukus JAV prasidėsiančiam teismui, kuris nagrinės Lietuvos prašymą išduoti N.Venckienę mūsų šalies teisėsaugai.

Negana to, Garliavoje atsiradusio violetinio judėjimo aktyvistams ji pūtė miglą aiškindama, kad Amerikos teisme esą bus nagrinėjama ir pedofilijos byla, kuri Lietuvoje nėra ištirta.

N.Venckienė, atrodo, pasekė savo mirtinos priešės L.Stankūnaitės pavyzdžiu.

Pastaroji prieš du mėnesius sriūbavo skųsdamasi didelėmis išlaidomis advokatams, irgi prašė piniginės paramos kovojant su klanu – tik ne su pedofilų, o su kedofilų.

Advokatas G.Černiauskas tada išbarė L.Stankūnaitę – esą jis nereikalauja atlygio, kol teismai nesibaigė. Kažin kaip perskaitęs buvusios sutuoktinės laišką pasielgs kaunietis advokatas A.Venckus?

Kad ir kaip būtų, galima kirsti lažybų, kad pinigų įbyrės tiek į vienos, tiek į kitos moters sąskaitą. Juk mūsų tautiečių naivumas ir dosnumas – beribiai.

Antai prieš keletą metų viena 50-metė šiaulietė įkeitė savo butą, prisiskolino pinigų ir atidavė beveik 200 tūkst. litų amerikiečių karininku apsimetusiam sukčiui. Tas kliedėjo apie neva jam priklausančius milijonus, kurių negali pats pasiimti dėl JAV biurokratų piktavališkumo ir korumpuotos teisėsaugos.

Ne viena lietuvė buvo suvedžiota interneto sukčiautojų afrikiečių, sekančių pasakas apie tai, kad jie yra nuversti princai ir prezidentai, bet laikomi kaip įkaitai, todėl jiems reikia pinigų išpirkai.

Tiesa, nei N.Venckienė, nei L.Stankūnaitė atsilyginti savo geradariams nežadėjo.

Tačiau aukotojams, matyt, užteks ir abiejų moterų patikinimų, kad surinkti pinigai padės atskleisti tikrąją tiesą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.