Seimo pirmininkė Loreta Graužinienė išvyksta į Japoniją

Seimo pirmininkė Loreta

Loreta Graužinienė leidžiasi į egzotišką kelionę.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Loreta Graužinienė leidžiasi į egzotišką kelionę.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 28, 2016, 6:04 AM, atnaujinta Jun 6, 2017, 6:43 AM

Vizitas rengiamas minint Lietuvos ir Japonijos diplomatinių santykių atkūrimo 25-ąsias metines, pranešė Seimo Ryšių su visuomene skyrius.

Japonijoje numatyti susitikimai su šios šalies parlamento ir vyriausybės vadovais, parlamentarais, ministrais:  Aukštesniųjų rūmų pirmininku Masaakiu Yamazakiu, Japonijos parlamento Atstovų rūmų pirmininku Tadamoriu Oshima, Japonijos parlamento Aukštesniųjų rūmų Japonijos ir Lietuvos parlamentinės draugystės grupės nariais, premjeru Shinzo Abe, švietimo, kultūros, sporto, mokslo ir technologijų, užsienio reikalų, ūkio, prekybos ir pramonės ministrais.

Seimo delegacija taip pat susitiks su Japonijos verslo federacijos Keidanren atstovais, dalyvaus Lietuvos įmonių produkcijos parodos atidaryme Lietuvos ambasadoje, lankysis Čiunės Sugiharos memorialiniame muziejuje, dalyvaus kituose renginiuose.

Seimo delegaciją, be L.Graužinienės, sudaro Seimo vicepirmininkas, Europos reikalų komiteto pirmininkas Gediminas Kirkilas, Seimo opozicijos lyderis Andrius Kubilius, Seimo Tarpparlamentinių ryšių su Japonija grupės pirmininkė Dangutė Mikutienė ir Seimo Socialdemokratų partijos frakcijos seniūnė Irena Šiaulienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.