Ministras mūsų, tik mes „ne prie ko“

Kai yra tokie partneriai, nereikia ir opozicijos. Jie aršiai pliekia socialdemokratus, kad šie nesirūpina „paprastu žmogumi“, tiesa, kartais prisimena, jog yra antroji valdžios partija, – tuomet, kai esą pavyksta „priversti“ didžiuosius brolius duoti šį tą ir varguoliams.

Daugiau nuotraukų (1)

Vytautas Bruveris

Mar 2, 2016, 6:22 AM, atnaujinta Jun 5, 2017, 9:55 PM

Darbo partijos politinis planas tarsi neblogas, tik bėda, jog pernelyg įsijautus galima patiems apsijuokti.

Štai šiomis dienomis Seimo „darbiečių“ frakcijos seniūnas K.Daukšys taip su žemėmis sumaišė socialdemokratus, kad net opozicijai turėjo būti saldu. Net pagrindinės retorinės frazės nieko nuo opozicinių nesiskyrė – pavyzdžiui, „socialdemokratų Vyriausybė“.

„Darbiečių“ sunkiasvoris kairiuosius sumalė, nes šie, pasirodo, esą ne tik nemažino šilumos kainų tiek, kiek buvo galima ir reikėjo, bet dar ir apiplėšinėjo šešėlinių tarpininkų naudai, kartu girdamiesi tuo kainų sumažinimu.

Kęstutis Daukšys apskritai sutrypė Vyriausybės energetikos politiką, o kartu ir Suskystintųjų gamtinių dujų terminalą.

Gal prisimenate, kas iki šiol džiaugiasi teigiamu terminalo poveikiu ir visam šalies energetikos ūkiui, ir kainoms vartotojams? Ogi energetikos ministras Rokas Masiulis, kurį būtent Darbo partija delegavo į šį postą.

Tiesa, pamename ir tai, kad R.Masiulis iš tiesų su Darbo partija neturi nieko bendra ir ten buvo įsodintas per jos galvą.

Taigi „darbiečiai“ gal iš tiesų neturi nieko bendra ir su visa Vyriausybės energetikos politika. Bet prieš pliekiant „socialdemokratų Vyriausybę“ gal būtų neblogai tai ir oficialiai sudėlioti?

Beje, o kaip dėl švietimo politikos ir streikų, dėl kurių Darbo partija dabar kaltina tą pačią Vyriausybę? Švietimo ir mokslo ministrė A.Pitrėnienė – kieno?

Bent eiliniam rinkėjui gal bus kiek aiškiau – juk jam nuo kasdienių politinių konfigūracijų ir taip sukasi galva.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.