Vilniuje dingusi 15-metė atsirado: nakvojo laiptinėje

Pirmadienį Vilniuje dingusi aštuntos klasės moksleivė atsirado sveika ir gyva. Mergaitė buvo rasta dar antradienio vakarą.

Merginos ieškojo pareigūnai.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Merginos ieškojo pareigūnai.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Merginos ieškojo pareigūnai.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Merginos ieškojo pareigūnai.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 2, 2016, 5:06 PM, atnaujinta Jun 5, 2017, 7:07 PM

Tėvams paskambinęs asmuo pranešė, kad žino mergaitės buvimo vietą. Tėvai apie tai pranešė policijai ir kartu su pareigūnais nuvyko į nurodytą vietą.

15-metė buvo rasta su vyresne savo drauge. Mergaitės ketino išsinuomoti butą ir gyventi atskirai nuo tėvų. Tačiau kol kas joms nebuvo pavykę to padaryti – mergaitės nakvojo laiptinėje.

„Dukra pyko dėl to, kad neleidome bendrauti su viena jos drauge. Ketiname rasti sprendimą ir susitarti su dukra, jos nebausti. Žiūrėsime lankomumą mokykloje, pažymius – jeigu viskas bus gerai, ji galės bendrauti su savo drauge. Anksčiau viskas buvo gerai, tačiau pedagogai pastebėjo, kad suprastėjo jos rezultatai. Ir būtent dėl jos draugės įtakos“, – sakė dingusios moksleivės mama.

Mama patikino, kad mergina dingo pirmą kartą. Pirmadienį nesulaukę mergaitės grįžtant iš mokyklos, sunerimę tėvai kreipėsi į policiją. Buvo pradėta nepilnametės paieška.

Tėvai stengėsi paskambinti dukrai, tačiau vėliau jos telefonas buvo išjungtas. Pirmadienio vidurnaktį pareigūnai dar fiksavo jos telefono aparato judėjimas Vilniaus Savanorių prospekte.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.