Įkliuvo: ūkvedė, valytoja ir sargė šampaną atsikimšo mokykloje

Trims Smalininkų Lidijos Meškaitytės pagrindinės mokyklos darbuotojoms gali smarkiai apkarsti bandymas švęsti mokyklos rūsyje. Moterys įkliuvo policijai, dabar jų likimas – mokyklos administracijos rankose.

Ūkvedė, valytoja ir sargė šampaną atsikimšo mokykloje.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Ūkvedė, valytoja ir sargė šampaną atsikimšo mokykloje.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-03-10 11:40, atnaujinta 2017-06-02 03:26

Moterims nustatytas girtumas

Trečiadienį apie 16 val. 50 min. Jurbarko r. policija gavo pranešimą, kad Jurbarko r., Smalininkų Lidijos Meškaitytės pagrindinės mokyklos rūsyje, yra girtaujama. Pareigūnai patikrino šį pranešimą ir iš tiesų nurodytoje vietoje prie atkimšto šampano užklupo tris moteris: mokyklos sargę, valytoją ir ūkvedę.

Visos trys moterys jau buvo įkaušusios – sargei nustatytas 0,35 prom. girtumas, valytojai – 0,77 prom., ūkvedei, kuri yra ir direktoriaus pavaduoja, – 0,86 prom.

Policija įvykį užfiksavo ir teigia, kad pareigūnai daugiau šia istorija nesidomės. Moterys girtavo ne viešoje vietoje ir ne pamokų metu. Tad dabar dėl nuobaudų joms turėtų spręsti mokyklos administracija, kuriai ir bus persiųsti surinkti duomenys.

Mokyklos direktorius atskleidė įvykio aplinkybes

Smalininkų Lidijos Meškaitytės pagrindinės mokyklos direktorius Artūras Matukaitis, sulaukęs lrytas.lt skambučio, nebuvo nustebęs: „Taip, mane apie įvykį informavo. Situacija buvo tokia, kad valytojos išlydėjo naktinę sargę nėštumo ir gimdymo atostogų ir šia proga po darbo atsikimšo butelį šampano. Kažkas iškvietė pareigūnus.

Buvo atvykę policijos pareigūnai, patikrino girtumą, bet įsivaizduokite, moterys jau garbaus amžiaus. Na, susiėjo mergaitės ir pasėdėjo... – kalbėjo direktorius ir pridūrė: – Aišku, jos tai padarė pasislėpusios, nes žino, kad mokykloje draudžiu, bijojo mokykloje.“ Direktorius tikino, kad išėjusiai darbuotojai  pats darbo dieną palinkėjo sėkmingo gimdymo ir sveikatos. „Aš pasveikinau dieną, tai va ir nepapuoliau“, – su šypsena kalbėjo direktorius.

A.Matukaitis teigė laukiantis iš policijos panešimo apie įvykį ir skirsiąs nuobaudas su šampanu gimdymo atostogų kolegę sumaniusioms išlydėti darbuotojoms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.