Realybės šou „Valstybė“ vėl stulbina

Įdomus tas serialų kūrėjų darbas. Pastoja aktorė gyvenime – jau laukiasi ir pagal scenarijų.

Daugiau nuotraukų (1)

Arvydas Lekavičius

2016-04-01 07:07, atnaujinta 2017-05-30 22:47

Pasodina ką nors (kaip P.Dimšą) teisėjai už grotų, o seriale jis išvažiuoja į Norvegiją.

Dar linksmiau gyvena realybės šou „Valstybė“ kūrėjai. Tiksliau, Vyr. scenaristė iš S.Daukanto aikštės.

Buvo kadaise toks generalinis prokuroras A.Valantinas. Nesugebėjo jis krūtine pridengti ir apginti Mergaitės. Vyr. scenaristė bac – apipylė purvais ir išmetė kaip musę iš barščių.

Netekęs vietos pirmajame plane A.Valantinas šiaip ne taip tapo antraeilis – įsidarbino paprastu Vilniaus apylinkės teismo teisėju. Padirbėjęs kiek laiko pabandė striktelėti aukščiau – į Apygardos teismą ir, nors laimėjo konkursą, kaipmat gavo per nosį.

„Negalima“, – iš karto atsklido Vyr. scenaristės nuosprendis. Darbo stažo pakanka, užtat aukštos darbo kokybės, nepriekaištingos reputacijos ir pagarbos žmogui nerasta.

Susigūžė vargšas ir vėl grįžo antraeilių vaidmenų apylinkės teisme vaidinti. Tačiau toks serialas, kuriame herojai nebūtų prikeliami kone iš mirties patalo, niekam tikęs.

Todėl kūrėjai nusprendė apstulbinti nauju siužeto vingiu – po kelerių metų A.Valantinas tapo jau visiškai tinkamas darbuotis Apeliaciniame teisme. Ir ne bet kuo, o pirmininku!

Pagirtina. Aukščiausi reitingai už tokius netikėtus posūkius beveik garantuoti.

Tik jei Vyr. scenaristė tokių triukų imsis dažniau, gali realybės šou gerbėjai likti visiškai nustėrę.

Galima nusivažiuoti iki to, kad iš kameros akiračio visais būdais stumtas dvasinis „darbiečių“ vadovas netikėtai gaus kvietimą darbuotis Prezidentūroje, dabartinis premjeras bus paskelbtas geriausiu nuo nepriklausomybės atkūrimo, o Seimo pirmininkė apdovanota Vytauto Didžiojo ordinu su aukso grandine.

Neskubėkite lažintis, kad tai neįmanoma. Viskas priklauso nuo to, kuria koja ir kokios nuotaikos kurį nors rytą iš lovos išsiris Lietuvos Vyr. scenaristė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.