Socialdemokratų valdyba svarstys P. Gylio kandidatūrą

Sekmadienį posėdžiaus

Socialdemokratų partijos valdyba sekmadienį žadėjo aptarti P. Gylio kandidatūrą į vidaus reikalų ministrus.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Socialdemokratų partijos valdyba sekmadienį žadėjo aptarti P. Gylio kandidatūrą į vidaus reikalų ministrus.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 3, 2016, 9:20 AM, atnaujinta May 30, 2017, 5:00 PM

„Dėl vidaus reikalų ministro bus apsispręsta tik tada, kai bus visa informacija iš teisėsaugos institucijų, taip pat šita kandidatūra (P.Gylio – BNS) bus pateikta mūsų partijos valdybai“, – šeštadienį žurnalistams Kaune sakė socialdemokratų vadovas premjeras Algirdas Butkevičius.

Partija taip pat ketina aptarti rinkimų klausimus prieš ateinantį pirmadienį vyksiantį partijos prezidiumo posėdį.

„(Kandidatų – BNS) sąrašo formavimas yra labai jautrus klausimas – norinčių daug, o vietų ribota. Apie principus pašnekėsim, tam tikrus kriterijus reikia konkretinti, sąrašas, partijos programa, rinkimų programa“, – apie valdyboje svarstysimus klausimus sakė socialdemokratų vicepirmininkas Algirdas Sysas.

P.Gylio kandidatūrą penktadienį premjerui pateikė valdančiosios „Tvarkos ir teisingumo“ pirmininkas Rolandas Paksas. P.Gylys turėtų pakeisti dabartinį vidaus reikalų ministrą S.Skvernelį, kurį jį delegavusi partija „Tvarka ir teisingumas“ atšaukia iš ministro posto, nes šis oficialiai pasiskelbė Seimo rinkimuose kandidatuosiantis su kita politine jėga.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.