100 eurų kas savaitę? Lengvesnio būdo užsidirbti dar nežinojote!

Portalas lrytas.lt siūlo išskirtinę galimybę užsidirbti kiekvieną savaitę po 100 eurų! Tereikia į projektą „Videobumas“ atsiųsti savo nufilmuotą vaizdo įrašą, kuris priblokštų internetą ir surinktų kuo daugiau peržiūrų.

Užfiksavote ką nors smagaus? Siųskite ir laimėkite 100 eurų!
Užfiksavote ką nors smagaus? Siųskite ir laimėkite 100 eurų!
Filmuokite, filmuokite, filmuokite!
Filmuokite, filmuokite, filmuokite!
Tapote įvykio liudininku? Siųskite trumpą filmuotą medžiagą mums video@lrytas.lt
Tapote įvykio liudininku? Siųskite trumpą filmuotą medžiagą mums video@lrytas.lt
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2016-04-04 17:02, atnaujinta 2017-05-30 13:06

„Videobumas“ – tai naujas projektas, startuojantis jau balandžio mėnesį portale lrytas.lt. Lengvesnio būdo užsidirbti jūs dar nežinojote! Nes vienintelis reikalingas jūsų naujojo darbo įrankis – išmanusis telefonas.

Jei tapote neeilinio įvykio liudininku, užfiksavote neregėtą vaizdą, o gal siautėjote nuostabiame koncerte, griebkite mobilųjį telefoną, užfiksuokite įvykį vaizdo kamera ir siųskite įrašą elektroniniu paštu video@lrytas.lt.

Jūsų vaizdo įrašu bus pasidalinta portalo lrytas.lt televizijoje – lrytas.tv. Surinkusio daugiausiai peržiūrų vaizdo įrašo autorius savo kišenę pastorins šimtu eurų!

„Videobumo“ projekto tikslas – skatinti žmones nebūti abejingais ir dalintis vaizdo naujienomis bei linksmu turiniu su aplinkiniais.

„Dažnai paprasti praeiviai gali tapti reikšmingo įvykio liudininkais ir parodyti tai, ko užfiksuoti nepavyksta žurnalistams. Šių dienų technologijos leidžia įvykius užfiksuoti puikia raiška, tam nereikia ypatingų priemonių, kiekvienas, rankoje laikantis išmanųjį įrenginį gali tapti įvykio reporteriu ir žurnalistu“, – teigė lrytas.tv redaktorė Kristina Ciparytė.

Daugybė interneto vartotojų filmukus stebi „YouTube“ paskyrose, o projektas „Videobumas“ skatina lietuvišku turiniu dalintis lietuviškame portale – lrytas.tv.

Jei manote, kad jūsų augintinis išsiskiria neregėtais sugebėjimais ar iki ašarų prajuokina šeimos narius ir svečius, nufilmuokite jį, siųskite mums ir parodykite tai visiems. „Videobumo“ turinys gali būti pats įvairiausias.

Kviečiame būti aktyvius ir kūrybiškus.

Filmuokite, siųskite ir laimėkite 100 eurų kiekvieną savaitę! Jūsų vaizdo įrašų ir laimėjimų skaičius neribojamas.

Siųskite savo filmukus į „Videobumą“ ir sprogdinkite internetą!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.