Birštono tarybos narys aiškinasi dėl premjero šeimos

Viešumoje pasirodžius

Birštono savivaldybės tarybos narys D.Šeškevičius aiškinasi dėl premjero dukros galimai proteguojamo verslo.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Birštono savivaldybės tarybos narys D.Šeškevičius aiškinasi dėl premjero dukros galimai proteguojamo verslo.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 11, 2016, 11:19 AM, atnaujinta May 29, 2017, 4:43 PM

„Susipažinęs su „Kauno dienoje“ pateikta informacija ir straipsnyje minima nuomos sutartimi tarp Birštono savivaldybės administracijos ir bendrovės „Freiluva“, kuri išnuomojo patalpas Premjero dukros įmonei „Banginuko vaišės“, noriu išsiaiškinti, kodėl savivaldybės administracija neteikė Birštono savivaldybės tarybai sprendimo projekto dėl sutikimo leisti tretiesiems asmenims iš dalies naudotis pastatu kaip buvo numatyta nuomos sutartyje?“ – sako D. Šeškevičius.

Tarybos narys nori sužinoti, ar pastato nuomininkas UAB „Freiluva“ išpildė visus nuomos sutartyje prisiimtus įsipareigojimus dėl garantijų pateikimo, investicijų dydžio ir veiklos pradžios terminų.

Taip pat, būdamas savivaldybės Antikorupcijos pirmininku, D.Šeškevičius kviečia savivaldybės administraciją Antikorupcijos komisijoje išsklaidyti viešumoje pasirodžiusias abejones dėl galimo nuomos konkurso neskaidrumo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.