„Cgates“ atnaujino rusiškų kanalų transliaciją

Televizijos ir interneto tiekėja

„Cgates“ ketvirtadienį atnaujino kanalų „Pervyj Baltijskij Kanal“ (PBK), „NTV Mir“, „Pervyj Baltijskij Muzykalnyj Kanal“ ir „REN TV Lietuva“ transliacijas.<br>AP nuotr. iš archyvo
„Cgates“ ketvirtadienį atnaujino kanalų „Pervyj Baltijskij Kanal“ (PBK), „NTV Mir“, „Pervyj Baltijskij Muzykalnyj Kanal“ ir „REN TV Lietuva“ transliacijas.<br>AP nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-04-22 16:45, atnaujinta 2017-05-28 00:25

„Vakar derybos buvo pabaigtos ir retransliacijos nuo vėlaus vakaro atnaujintos. (...) Vienas pagrindinių dalykų buvo tarifai, komercinės sąlygos ir BMA panaudojo išjungimo svertą tam, kad įtakotų derybas“, – BNS sakė T.Burovas.

Jis teigė negalintis atskleisti įkainių, nes tai konfidenciali informacija: „Dedame visas pastangas, kad klientams nebūtų jokio finansinio poveikio“.

Anot jo, nedidelė dalis klientų atsisakė „Cgates“ paslaugų, nes jie daugiausiai žiūrėdavo būtent tuos rusiškus kanalus, kurių transliacija buvo sustabdyta. Tačiau, pasak T.Burovo, tai tokių vartotojų buvo nedaug.

„Tie, kuriems buvo labai svarbūs tie kanalai, jie pasirinko kitus tiekėjus“, – teigė T.Burovas.

„Cgates“ ketvirtadienį atnaujino kanalų „Pervyj Baltijskij Kanal“ (PBK), „NTV Mir“, „Pervyj Baltijskij Muzykalnyj Kanal“ ir „REN TV Lietuva“ transliacijas.

„Cgates“ yra antra pagal dydį Lietuvoje televizijos ir interneto paslaugų teikėja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.