M. Janukonis: „NATO ir Ukrainos partnerystė aktyviai plėtojasi“

NATO ir Ukrainos partnerystė

M. Janukonis: „NATO ir Ukrainos partnerystė aktyviai plėtojasi“<br>R. Danisevičiaus nuotr.
M. Janukonis: „NATO ir Ukrainos partnerystė aktyviai plėtojasi“<br>R. Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 28, 2016, 11:25 AM, atnaujinta May 27, 2017, 8:29 AM

Susitikimas surengtas trečiadienį Lietuvos ambasadoje Ukrainoje. Jame aptartas pasirengimas NATO viršūnių susitikimui Varšuvoje, Ukrainos ir NATO partnerystė ir kitos Aljanso aktualijos, teigiama pranešime spaudai.

NATO atstovybės ir NATO ryšių biuro Kijeve vadovas Aleksanderis Vinikovas ambasadoriams pristatė šį mėnesį įvykusių NATO generalinio sekretoriaus pavaduotojo Aleksanderio Veršbou ir NATO karinio komiteto pirmininko Petro Pavelo vizitų Kijeve rezultatus, pasirengimą NATO viršūnių susitikimui Varšuvoje, NATO ir Rusijos tarybos susitikimo eigą.

NATO Informacijos ir dokumentacijos centro direktorė Natalija Nemylivska papasakojo apie veiklą viešosios diplomatijos srityje, NATO ir Ukrainos partnerystę plėtojant strateginę komunikaciją.

Ambasadorius M. Janukonis pristatė 2016 m. balandžio 18-19 d. vykusio Lietuvos krašto apsaugos ministro Juozo Oleko vizito Ukrainoje rezultatus, taip pat Lietuvos ambasados Ukrainoje balandžio mėnesį surengtą Euroatlantinio jaunimo saugumo politikos forumą Dniepropetrovske ir Euroatlantinę saugumo politikos dieną Mariupolio universitetų studentams.

Lietuvos ambasada Ukrainoje 2015-2016 metais vykdo NATO kontaktinės ambasados Ukrainoje funkcijas. NATO ambasadorių susitikimai atnaujinti 2015 metais Lietuvos ambasados iniciatyva ir yra rengiami reguliariai, bendradarbiaujant su NATO atstovybe Ukrainoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.