Į kalafiorų skandalą garsiausiai sureagavo populistų choras

Vadinamasis kalafiorų skandalas atskleidė ne tik maisto kainų pokyčius šalies parduotuvėse, bet ir politikos elito tikrąjį veidą.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 8, 2016, 9:37 AM, atnaujinta May 26, 2017, 7:01 AM

Staiga visi politikai labiausiai susirūpino, kaip išpūstą triukšmą dėl maisto produktų kainų panaudoti savo tikslais arba bent pasistengti, kad tas skandalas jų pernelyg skaudžiai neužkabintų. Tiesa, tai daryti sekėsi ne visiems vienodai sėkmingai.

Opozicija iškart įsitraukė į populistų chorą ir pragydo apie nugyventą valstybę. O kaip pasirodė valdančiajai koalicijai diriguojantis premjeras A.Butkevičius?

Užuot reagavęs į kilusį triukšmą su humoru arba bent nurodęs atsakingoms institucijoms paskelbti statistiką, kainų formules ir tendencijas, premjeras staiga sušaukė skubų pasitarimą Vyriausybėje, po kurio pasišvaistė vienas kitam prieštaraujančiais komentarais.

Kitaip sakant, valdantieji paleido dar vieną kulką sau į koją ir dabar gali su nerimu laukti kito mėnesio reitingų rezultatų.

Jeigu jie bus vėl smingantys žemyn, šįkart tikrai negalima bus kaltinti žiniasklaidos, kuri daugeliui politikų – lyg ašaka gerklėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.