Punios šile pareigūnai aptiko paklydusį senolį

Šeštadienį Alytaus r. pareigūnai aptiko ieškomą 80 m. senolį. Prieš parą išėjęs iš namų, nuklydęs daugiau nei 10 km, išvargęs, nusilpęs jis sunkiai išvažiuojamais miško keliais pargabentas ir perduotas medikams bei artimiesiems.

Šeštadienį Alytaus r. pareigūnai aptiko ieškomą 80 m. senolį.
Šeštadienį Alytaus r. pareigūnai aptiko ieškomą 80 m. senolį.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-05-08 11:41, atnaujinta 2017-05-26 06:35

Nuotrauką iš įvykio policija paviešino „Facebook“ paskyroje.

„Gera, kai gali padėti. Vakar jau prieš pat sutemas suradome daugiau nei parą ieškomą Alytuje gyvenantį senolį, visiškai netikėtoje vietoje – Punios šilo glūdumoje beeinantį mišku, išvargusį, ištroškusį, susižalojusį ir nusilpusį.

Laimė, degalinėje buvau nusipirkęs buteliuką vandens – labai pravertė, kol parlėkėme sunkiai išvažiuojamais keliais iš šilo glūdumos, vyriškis godžiai gėrė. Su paties Dievo pagalba vakar pasisekė net kelis kartus: paskambino Saulius Tamošaitis su vertinga informacija, vairavau džipą, kitaip ten net patekę nebūtume, ir štai Povilas Vitkauskas iš Punios girininkijos priėjo ir sako: gal padėt? Turiu visus miške esančių užtvarų raktus!

Ir štai važiuojant miško tankme Ieva Baziukevičienė šaukia: matau, eina! Štai taip bendros Alytaus apskrities policijos pareigūnų ir visuomenės pastangos davė gerų rezultatų“, – įspūdžiais dalijosi policininkai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.