Šalies vadovai pasveikino Norvegiją nacionalinės šventės proga

Lietuvos Respublikos Prezidentė

Preizdentė savo ir visų Lietuvos žmonių vardu pasveikino Norvegijos Karalių Haraldą V nacionalinės šventės – Konstitucijos dienos – du šimtai antrųjų metinių proga.<br>T.Bauro nuotr.
Preizdentė savo ir visų Lietuvos žmonių vardu pasveikino Norvegijos Karalių Haraldą V nacionalinės šventės – Konstitucijos dienos – du šimtai antrųjų metinių proga.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-05-17 08:29, atnaujinta 2017-05-25 09:32

„Džiaugiamės dideliu pasitikėjimu, bendromis vertybėmis grįstu Lietuvos ir Norvegijos dialogu, kuris šiandien yra kaip niekada tvirtas. Mus vienijantys tikslai Baltijos jūros regione ir visame žemyne skatina artimą bendradarbiavimą aktualiais saugumo, energetikos, ekonomikos klausimais“, – rašoma šalies vadovės sveikinime.

Savo ruožtu Norvegijos Karalystės premjerę Erną Solberg ir visus šios šalies žmones nacionalinės šventės – Konstitucijos dienos – proga pasveikino ir Ministras Pirmininkas Algirdas Butkevičius.

„Prašau priimti nuoširdžius mano ir visos Lietuvos žmonių sveikinimus šia gražia proga. Sykiu norėčiau pasidžiaugti, jog Lietuvos ir Norvegijos santykiai tampa vis glaudesni. Esu įsitikinęs, kad mūsų šalių partnerystė, pagrįsta tarpusavio pasitikėjimu ir draugiškais saitais, ir toliau stiprės“, – savo sveikinimo laiške Norvegijos premjerei sako Lietuvos Vyriausybės vadovas A. Butkevičius.

Ministras Pirmininkas Norvegijai ir jos gyventojams palinkėjo visokeriopos sėkmės, gerovės ir klestėjimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.