„Lidl“ įsidarbinęs J.Panka supyko dėl paviešintos nuotraukos

Didžiausiu lietuvybės gynėju save vadinantis veikėjas įsidarbino užsienio kapitalo įmonėje. Internete pasirodė fotografija, kurioje vienas Tautininkų sąjungos lyderių – Julius Panka, užfiksuotas vakar duris lankytojams atvėrusio prekybos centro „Lidl“ salėje.

J.Panka supyko dėl internete paviešintos jo nuotraukos.<br>D. Umbraso nuotr.
J.Panka supyko dėl internete paviešintos jo nuotraukos.<br>D. Umbraso nuotr.
J.Panka supyko dėl internete paviešintos jo nuotraukos.
J.Panka supyko dėl internete paviešintos jo nuotraukos.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 3, 2016, 12:51 PM, atnaujinta May 23, 2017, 4:09 AM

Vyras vilki šios įmonės atributika pažymėtus marškinėlius ir palinkęs prie bananų dėžės. Taip netikėtai paaiškėjo, kur šiuo metu darbuojasi skandalingais pasisakymais ir tautos gynimo idėjomis garsėjantis politikas.

Nuotraukai ėmus plisti socialiniuose tinkluose pats J.Panka nusprendė atsakyti į socialinių tinklų vartotojams parūpusius klausimus. Tiesa, jo viešame pareiškime aiškiai juntamos ir nepasitenkinimo gaidelės.

Ilgametis tautininkų lyderis savo socialiniame tinkle „Facebook“ rašė: „Sveiki, mieli mano „Facebook“ draugai ir visi tie, kuriems tai įdomu. Vakar kažkas nelegaliai nufotografavo mane mano darbo vietoje. Pabrėžiu, kad nei aš, nei mano darbdaviai tam jokio leidimo nedavė.

Atsakau į visur atsirandančius klausimus: 1. Ar aš dirbu? Taip, aš dirbau, dirbu ir dirbsiu. 2. Kur aš dirbu? Dirbu parduotuvėje. 3. Kuo aš dirbu? Pardavėju. 4. Kas dar? 4. Dirbu legaliai, su darbo sutartimi, stengiuosi sąžiningai ir stropiai atlikti visas su darbu susijusias užduotis. Tai visa informacija, kurią noriu atskleisti.

Visa kita TIK mano ir darbdavio reikalas. O jei norite paklausti apie mano visuomeninę ir politinę veiklą – prašom, būsiu atviras ir papasakosiu viską iš esmės“, – rašė jis.

Neseniai į Lietuvos rinką žengęs prekybos centras „Lidl“ garsėja kaip itin griežtas darbuotojų atrankas rengianti įmonė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.