Gedimas sutrikdė traukinio kelionę iš Vilniaus į Klaipėdą

Penktadienio vakarą lrytas.lt redakciją užplūdo skambučiai. Skambino sunerimę klaipėdiečiai, Klaipėdos geležinkelio stotyje nesulaukiantys traukinio Vilnius – Klaipėda.

Traukinio, vykusio iš Vilniaus į Klaipėdą, kelionė neapsiėjo be nesklandumų.<br>Lrytas.lt archyvo nuotr.
Traukinio, vykusio iš Vilniaus į Klaipėdą, kelionė neapsiėjo be nesklandumų.<br>Lrytas.lt archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 3, 2016, 10:10 PM, atnaujinta May 23, 2017, 2:31 AM

Jų teigimu, traukinys, iš Vilniaus išvykęs 16 val. 37 min., o Klaipėdą turėjęs pasiekti 20 val. 22 min., vėluoja mažiausiai valandą, nes dėl gedimo yra įstrigęs netoli Kretingalės, esančios 16 km nuo Klaipėdos.

Sunerimę skambinusieji teigė, kad traukinio vagonuose kilo panika, žmones alina karštis, o sunkiausia – vaikams ir vyresnio amžiaus žmonėms.

„Lietuvos geležinkelių“ atstovė spaudai Inga Čiuberkytė portalui lrytas.lt teigė, kad traukinio kelionę sustabdė traukinio gedimas.

Ji taip pat informavo, kad penktadienio popietę keleto kitų traukinių kelionėse nesklandumų kilo po to, kai dingo elektros įtampa.

Dėl to trukdžių kelionės metu patyrė du elektriniai traukiniai – iš Vilniaus vykstantis į Klaipėdą, taip pat pat kitas reisas – Vilnius – Kaunas. 

Elektros tiekimas buvo atstatytas per keletą valandų. „18 val. buvau informuota, kad visos techninės kliūtys buvo pašalintos ir traukiniai galėjo pajudėti,“ – teigė I.Čiuberkytė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.