Kas ta mergina, išlipusi iš autobuso prie Varėnos?

Dingusios 17-metės vilnietės istorija ir šiurpi jos atomazga Dzūkijos miškuose uždavė daugiau klausimų, nei pateikė atsakymų. Nors merginos draugai ir artimieji, policijos pareigūnai ir narai-gelbėtojai jos ilgai ieškojo Vilniuje ir miesto apylinkėse, informacija apie  moksleivės paiešką buvo daug kartų viešinta žiniasklaidoje ir socialiniuose tinkluose, bet užkirsti kelio tragedijai nepavyko.

Ieškoma prie Varėnos į raudoną automobilį įsėdusi mergina.<br>123rf.com asociatyvi nuotr.
Ieškoma prie Varėnos į raudoną automobilį įsėdusi mergina.<br>123rf.com asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-06-06 15:00, atnaujinta 2017-05-22 20:40

Tik paskelbus žinią apie tai, kad Varėnos miške rasti 17-metės palaikai, į mūsų redakciją kreipėsi Viktorija P. Ji pasakoja mačiusi galimai ieškomą merginą ir apie tai pranešusi policijai.

„Ji su manimi gegužės 15 d. važiavo autobusu Vilnius–Druskininkai. Kadangi dar nežinojau, kad ji yra ieškoma, jos nekalbinau, o įsidėmėjau, nes sėdėjo tiesiai prieš mane“, – teigė ji.

Įsėdusi su dukrele į Druskininkų kryptimi vykstantį autobusą atsisėdo merginai už nugaros. „Ji klausė muzikos ir su kažkuo susirašinėjo per programėlė „Viber“, kelionės metu nepastebėjau nieko keisto, mergina dairėsi pro langus. Mano dukra vis timpteldavo jai plaukus ar pakalbindavo, tai ji atsisukdavo, šypteldavo“, – pasakojo Viktorija P. 

Moteris bendrakeleivę apibūdino taip: jos matyta mergina buvo apsirengusi juoda striuke, juodomis kelnėmis, turėjo juodą „Nike“ kuprinę. Neprivažiavus Varėnos mergina išlipo stotelėje laukuose. Liudininkės teigimu, atvykėlės laukė raudonos spalvos automobilis tamsintais langais, tačiau jo modelio moteris neįsidėmėjo.

Tiesa, policijos pareigūnai, liudininkės pateiktą informaciją įvertino gana kritiškai, nes prie rastų 17-metės palaikų aptiktas ir autobuso bilietas, tačiau jame buvo ne gegužės 15, o gegužės 14-tos dienos data.

Jei tu esi mergina, kuri gegužės 15 dieną važiavo autobusu iš Vilniaus Druskininkų kryptimi (autobusas iš Vilniaus išvyko apie 17 val. 40 min.) – atsiliepk ir mums pavyks išsklaidyti abejones.

Ką nors žinančius apie merginą, kuri galėjo įsėsti gegužės 15 vakarą į automobilį autobuso stotelėje netoli Varėnos, prašome parašyti į portalo lrytas.lt socialinio tinklo „Facebook“ paskyrą.

Arba rašyti el. paštu budintis@lrytas.lt, arba skambinti telefonu +370 686 01111.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.