Pavojaus signalas – Visvaldas Matijošaitis ligoninėje

Didelis darbo krūvis, įtampa ir stresas privertė Kauno merą Visvaldą Matijošaitį stabtelėti –  jis vėl kreipėsi į Kauno klinikų medikus.

V.Matijošaičiui teko prašyti medikų patarimų.<br>M.Patašiaus nuotr.
V.Matijošaičiui teko prašyti medikų patarimų.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 6, 2016, 12:10 PM, atnaujinta May 22, 2017, 9:12 PM

V.Matijošaitis gydymo įstaigoje atsidūrė savaitgalį, o Kauno savivaldybės interneto portale viešai skelbiama, kad merui pirmadienį nustatytas nedarbingumas. Antradienio darbotvarkė kol kas neatšaukta.

Šaltiniai Kauno savivaldybė pranešė, kad V.Matijošaičiui atliekami tyrimai Neurologijos klinikoje.

Pirmasis pavojaus signalas 59 metų V.Matijošaičiui nuskambėjo praėjusią savaitę, kai jis iš savivaldybės buvo išvežtas į Respublikinę Kauno ligoninę. Tuomet pranešta, kad meras prastai pasijuto dėl padidėjusio kraujospūdžio.

V.Matijošaitis gydymo įstaigoje ilgai neužsibuvo, tačiau savaitgalį nedalyvavo tradicinėje baikerių šventėje – atsiuntė tik sveikinimą.

Dėl padidėjusio kraujospūdžio V. Matijošaitis savaitgalį nuvyko į Kauno klinikas. Ten jam buvo atlikti tyrimai. Medikai rekomendavo pasilikti klinikose ir pratęsti tyrimus. „Tai yra techninė apžiūra, kurią tokiame amžiuje reikia atlikti kas kelerius metus. Nors jau jaučiuosi pasiruošęs grįžti į darbus, bet medikai rekomenduoja neskubėti“, – Visvaldas Matijošaitis.

„Kauno mero sveikatos būklė nekelia didelio pavojaus, nevertėtų kalbėti apie kažkokia labai sunkias ligas“, – naujienų portalui lrytas.lt kalbėjo šaltinis Kauno klinikose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.