Nuo kalio injekcijos mirusio vaiko tėvas eis į politiką

Artėjant rinkimams į Seimą ima aiškėti vis daugiau kandidatų pavardžių, kurie stos į kovą dėl rinkėjų balsų. Apie savo dalyvavimą rinkimuose paskelbė ir Egidijus Drėzas, tėvas, kurio sūnus mirė Kauno Klinikinėje ligoninėje nuo jam įšvirkštos mirtinos kalio chlorido dozės, sustojus širdžiai. Mirusio vaiko tėvams pavyko laimėti bylą prie gydymo įstaigą.

Mirtinos kalio injekcijos pražudyto vaiko tėvas eis į politiką.<br>P. Mantauto nuotr.
Mirtinos kalio injekcijos pražudyto vaiko tėvas eis į politiką.<br>P. Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 7, 2016, 2:48 PM, atnaujinta May 22, 2017, 5:13 PM

Rinkimuose dalyvauti E.Drėzas ketina kaip „Antikorupcinės koalicijos“ narys.

„Kristupas Krivickas buvo vienas iš pirmųjų, kuris pradėjo viešinti mano šeimos tragediją. Be viešumo ši tragedija būtų buvusi gražiai užglaistyta.

Naglis Puteikis buvo vienas iš tų, kuris priėmė mane, išklausė sunkią valandą, nes kiek teko belstis, skambinti Seimo nariams, Sveikatos apsaugos ministrui, visi iš jų abejingai žiūrėjo į šį nutikimą. Tuomet aš supratau, kad paprastas žmogus Lietuvoje yra visiškai nevertinamas.

Laimėjęs šią bylą, tikrai nežadu sustoti. Žadu kovoti dėl visų Lietuvos žmonių ateities. Išties, iki ko nusigyveno Lietuva, kad vienai didžiausių Kauno ligoninių vadovauja vadovas ir jo pavaduotojas, kurie yra įtariami nusikalstama veika. Sveikatos apsaugos ministras jų niekaip nenušalina.

Vienas iš svarbiausių mano tikslų yra pasirūpinti, kad korumpuoti, įtariami nusikalstamomis veikomis vadovai būtų atleisti iš savo pareigų, o politikams esu pasirengęs duoti tiek viešumo, keliant jų darbus į paviršių, kad jiems neliktų jokių būdų užsiiminėti korupcine veika.“ – teigė spaudai išplatintame pranešime E.Drėzas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.