Teismas prezidentės broliui uždraudė lankytis aludėse

Alaus padauginęs ir buvusią žmoną sumušęs prezidentės Dalios

Prezidentės brolio byla buvo išnagrinėjama uždarame teismo posėdyje.<br>lrytas.tv nuotr.
Prezidentės brolio byla buvo išnagrinėjama uždarame teismo posėdyje.<br>lrytas.tv nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-06-14 16:24, atnaujinta 2017-05-21 18:43

A.Grybauskas buvo teisiamas už tai, kad prieš porą mėnesių girtas sumušė buvusią žmoną, su kuria gyvena tame pačiame name Daukniūnų kaime. Nors dar prieš pirmąjį teismo posėdį buvę sutuoktiniai teigė tarpusavyje nebendraujantys, dabar tai daryti uždraudė ir teismas.

Prezidentės brolio byla buvo išnagrinėjama uždarame teismo posėdyje. Išklausyti nuosprendžio jis neatvyko, nes šiuo metu yra gydomas ligoninėje.

Prieš pirmąjį teismo posėdį advokatas išsitarė, kad prezidentės brolis girtas nusišlapino kambaryje ir už tai buvo išbartas buvusios žmonos. Įpykęs vyras į priekaištus atsakė smūgiu.

Pats A.Grybauskas žurnalistams teigė, kad tądien su buvusia žmona, anūke ir dar vienu vyru miške rinko malkas ir išgėrė alaus. Alaus jis išlenkė ir grįžęs namo. Po įvykio jam buvo nustatytas daugiau kaip vienos promilės girtumas.

Vyras tvirtino, jog konfliktą išprovokavo buvusi sutuoktinė. A.Grybauskas tikino, jog prieš moterį ranką pakėlė pirmą kartą gyvenime. A.Grybauskas su garsiąja savo seserimi D.Grybauskaite jokių ryšių nepalaiko. Jai vyras nepranešė ir apie šią bylą. Jų tėvas bendras, tačiau skirtingos motinos.

Panevėžio rajone vargingai gyvenantis vyras sakė, jog pastarąjį kartą su D.Grybauskaite matėsi dar sovietiniais laikais, kai ji buvo maža, o jam – apie 15 metų. Jis suskaičiavo, jog nuo šio susitikimo galėjo praeiti 54 metai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.