Išblaivintos tautos niekas neįveiks, broliai ir seserys

Labas, aš esu Algimantas, alkoholikas. Gavęs kastuvu per nuplikusią smegeninę ir nupirktas alkoholikų pramonės. Blaivūnų, šviesiųjų komentatorių diagnozė, kaip visada, priimta vienbalsiai. Kadangi trisdešimt sidabrinių už Tėvynės nugirdymą jau pragėriau, labai laikas išpažinti kaltes ir atgailauti. Gal dar kas nors ką nors duos.

Daugiau nuotraukų (1)

Algimantas Rusteika

Jun 20, 2016, 4:33 PM, atnaujinta May 21, 2017, 5:09 AM

Alkoholis yra nuodas ir turi būti sunaikintas kaip cheminis ginklas. Kiekvienas gurkšnelis mirtinai pasmerktinas. O išgėrikai apipjaustomi, išvoliojami degute su plunksnomis ir vežiojami karučiais gatvėmis, cenzūruojami ir ketvirčiuojami. Juk taip?

Tai kas per neapmokestinto nuodo kasdieninis vartojimas viešosiose erdvėse? Ir dar kultūros paveldo objektuose? Tūlas kunigėlis ir po 3 – 4 kartus per dieną makteli po mauką. Ir dar, brudas, reklamuoja, iškilmingai parodo iškėlęs virš galvos, net nepilnamečiams! Skatina vartojimą ir prieinamumą! Kur žiūri tarnybos ir R.Karbauskis su S.Skverneliu, išėję iš mišių? Kaip čia taip?

Religija – opiumas liaudžiai.Taip ir knieti nuėjus prikulti tuos juodaskvernius. Ir tai pas katalikus – tik kunigai. O pas bambyzus tai šventikas visiems besidomintiems įkliukina ir visus norinčius už dyką girdo. Ir kas gi nenorės? Ir visi siurbia neplautom burnom iš tos pačios apseilėtos taurės, tfu. Platina ligas, pūslelinės pavojus didžiulis. Ir pasakykit, kad ne taip!

Metas mobilizuotis penkių lyčių davatkoms, spalvingiems supermameliams ir valdingoms supertėvytėms. Skrebinkit ant kartono piktus plakatėlius. Nes tarnybos tai aiškiai alkoholio pramonės kišenėje. Apie tuos klerikalus pedofilus net nekalbu – girdo tautą ir apsimeta, kad kovoja, niekšai. Visi žinom – vakarais klebonijose užsitraukia užuolaidas ir su šeimininkutėmis laka kaip pasiutę.

Reikėtų organizuoti pasaulinį bėgimą su šventųjų paveikslais aplink katedras ar išdidų paradą prieš girtuoklystę Ariogaloje, dalyvaujant blaiviems JT ambasadoriams. Jei iš sraigtasparnių pamėtytum ledų, lankstinukų su Gabrieliaus atvaizdu, prezervatyvų ir alaus, o vakare būtų šokiai – tikrai nusisektų. Ir musulmonai matytų, kokia drąsi ir dora mūsų šalis.

Išblaivintos tautos niekas neįveiks, broliai ir seserys. Galėtume ramiai po rinkimų miegot – savųjų sprogdinti Alachas neleidžia. O ir tie okupantai tai tikrai išsigąstų. Gal net per BBC keliolikos sekundžių reportažą parodytų. Nes taip gyventi verta.

Štai prie ruso už minimalkę galėjau padaryti 15 butelių šnapso ( 60 rub. : 4 rub. = 15 but.). Prie lietuvio išeina 70 butelių ( 350 € : 5 € = 70 but.). Vadinasi, gyvenu 70 but. : 15 but. = 4.67 karto geriau. Užkandos neskaičiuosim, nes tikri vyrai neužkanda niekada. O jei kas trečią dieną prispiria užkąsti – turim dabar jau ir tokį lidlą.

Prie ruso reikėjo visą dieną tupėti darbe ir net kartais vaidinti, kad dirbi. Nedirbančius sodindavo, per daug padariusius išblaivindavo. Dabar apsimetinėti nereikia, nes dirbti nereikia – šelpia ir taip. Sodina dirbančius. Neblaivina niekas – ir teisingai, nes pažeis mano teises į nusipirktos būsenos nuosavybę.

Iš kiekvieno pagal sugebėjimus, kiekvienam pagal poreikius. Aišku, norėti reikia sąmoningai, kad išeuropėjusi valstybė galėtų tave patenkinti. Prie ruso tai vadino komunizmu. Visa liaudis dešimtmečiais kentėjo, ten link ėjo ir niekaip prieit negalėjo. Kaip kokios vaivorykštės. O mes Lietuvoj už dyką turim.

Ir dar geriau. Juk nesulyginsi butelio kas antrą dieną su pora butelių per dieną. Taip kad visokie putininkai geriau užsičiaupkit. Į sveikatą!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.