Liberalai išsirinko naują atsakingąjį sekretorių

Liberalų sąjūdžio valdyba

Liberalai išsirinko naują atsakingąjį sekretorių.<br>R. Danisevičiaus nuotr.
Liberalai išsirinko naują atsakingąjį sekretorių.<br>R. Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 22, 2016, 6:29 PM, atnaujinta May 20, 2017, 10:54 PM

„Pasitikėjimą liberaliomis idėjomis galėsime sugrąžinti tik keisdamiesi ir atsinaujinę. Renaldas turi neįkainojamos darbo su Europos liberalais patirties. Esu tikras, kad jis mūsų organizacijai atneš tiek naujų idėjų, tiek naujos vadybos“, – pranešime sakė Liberalų sąjūdžio pirmininkas Remigijus Šimašius.

R.Vaisbrodas teigė, kad liberalių vertybių sėkmė Lietuvoje yra pagrindinis jo siekis.

Šias pareigas jis pradeda eiti po to, kai Liberalų sąjūdžio reitingas dramatiškai smuko po korupcijos skandalo, kai ilgametis partijos lyderis Eligijus Masiulis sulaukė įtarimų ėmęs 106 tūkst. eurų kyšį iš koncerno „MG Baltic“ viceprezidento Raimondo Kurlianskio.

Partijos reitingas birželį krito iki 3,6 proc. ir liberalai atsidūrė ties patekimo į Seimą ribą, rodo bendrovės „Vilmorus“ gyventojų apklausos duomenys. Iki skandalo liberalai buvo iškopę į antrą vietą reitingų lentelėje ir jiems savo balsą žadėjo apie 15 proc. apklaustų rinkėjų.

Teisėsaugai gegužę paskelbus apie įtarimus, E.Masiulis pasitraukė iš Seimo bei partijos pirmininko pareigų, o neeiliniame suvažiavime birželį Liberalų sąjūdžio lyderiu išrinktas sostinės meras R.Šimašius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.