„Geridarbai.lt“ paramą laimėti galima ir dukart

Projekto „Geridarbai.lt“ dalyviams nestinga gerų idėjų, dėl kurių jie drąsiai varžosi konkurse net kelis kartus. Puikus to pavyzdys – KTU meno ansamblis „Nemunas“, iniciatyvos „Geridarbai.lt“ paramą laimėjęs dukart. Ansamblio nario Šarūno Ščerbakovo teigimu, laimėjimai labai smarkiai prisidėjo prie ilgaamžio kolektyvo misijos įgyvendinimo, puoselėjant ir skleidžiant lietuvių tautinio meno kultūrą ir tradicijas.

KTU meno ansamblis „Nemunas“, iniciatyvos „Geridarbai.lt“ paramą laimėjęs dukart.<br>Geridarbai.lt nuotr.
KTU meno ansamblis „Nemunas“, iniciatyvos „Geridarbai.lt“ paramą laimėjęs dukart.<br>Geridarbai.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 27, 2016, 8:01 AM, atnaujinta May 20, 2017, 2:14 PM

„Pirmą kartą laimėję „Geridarbai.lt“ paramą savo šalies meno istoriją, išreikštą tautiniu šokiu, muzika ir daina, pristatėme Turkijoje vykusiame tarptautinių kultūrinių mainų festivalyje. Antrą kartą dalyvavome konkurse, organizuodami tradicinį Kauno aukštųjų mokyklų tautinio meno ansamblių festivalį „Ei, studente, sukis vėju!“ – pasakoja KTU ansamblio „Nemunas“ narys. Anot jo, dalyvavimas konkurse – ne tik galimybė gauti finansavimą, bet ir puiki priemonė savo veiklų viešinimui.

„Organizuodami festivalį „Ei, studente, sukis vėju!“, ieškojome skirtingų kanalų, kuriais galėtume paskleisti žiną apie artėjančią tautinio meno šventę ne tik savo universiteto bendruomenei, bei ir kiekvienam tradicijų mylėtojui. Dalyvavimas projekte padėjo pasiekti ir šio tikslo“, – teigia Š.Šcerbakovas.

Ansamblio narys pastebi, kad ši iniciatyva atskleidė naujas susivienijusios bendruomenės galimybes.

„Mūsų ansamblyje muzikuoja, šoka ir dainuoja daugiau nei 120 studentų. Dalyvaudami „Geridarbai.lt“ konkurse, visi siekėme bendro tikslo – surinkti kuo daugiau balsų ir gauti paramą. Projektas suvienijo mūsų bendruomenę ir leido Kaune suorganizuoti profesionalų festivalį, kokio mes norėjome“ – džiaugiasi Š.Šcerbakovas.

„Geridarbai.lt“ siekia skatinti sporto, kultūros, mokslo ir švietimo bei aplinkosaugos iniciatyvas. Kiekvieną mėnesį konkurso organizatoriai iš bendruomenių siūlomų idėjų atrenka vidutiniškai 8 geriausias. Vėliau projektų pergalę lemia viešasis balsavimas internetinėje svetainėje, kur visuomenės atstovai atiduoda savo balsus labiausiai patikusioms iniciatyvoms. Daugiausia simpatijų sulaukę projektai gauna iki 3000 eurų. Vienam projektui skiriama maksimali suma siekia 1500 eurų. „Geridarbai.lt“ iniciatyva per visą savo veiklos laikotarpį padėjo įgyvendinti daugiau nei 100 bendruomenių idėjas ir iš viso joms skyrė daugiau nei 150 000 eurų.

Paramos programa „Geridarbai.lt“ – tai smscredit.lt/"="">smscredit.lt/"" target="_blank">„SMScredit.lt“ iniciatyva rengiamas ilgalaikis projektas, kurio pagrindinis tikslas – padėti įgyvendinti geras ir gražias idėjas. Pelno nesiekiančios organizacijos savo projekto idėją kviečiamos pateikti internetiniame puslapyje www.geridarbai.lt. Projekto naujienas kviečiama sekti ir socialiniame tinkle „Facebook“: www.facebook.com/projektasgeridarbai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.