1100 eurų jau atiteko kūrėjams. Ką daryti, kad laimėtum ir tu?

Ilgasis Joninių savaitgalis jau baigėsi, tačiau šventėms praėjus portale lrytas.lt dovanos niekur nedingsta! Projektas „Videobumas“ tęsiasi jau trečią mėnesį ir per 11 savaičių savo ištikimiausiems skaitytojams padovanojo jau 1100 eurų.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.tv

Jun 28, 2016, 2:23 PM, atnaujinta May 20, 2017, 10:46 AM

Lrytas.lt projektas „Videobumas“ siūlo išskirtinę galimybę įsitraukti į žurnalistų darbą ir už tai kiekvieną savaitę užsidirbti 100 eurų. Tai visai nesudėtinga – jums tereikia savo išmaniuoju telefonu nufilmuoti vaizdelį ir siųsti jį mums ČIA. Klausiate, ką filmuoti? Viską, kas įdomu jums ir mums: galbūt tapote neeilinio įvykio liudininku, užfiksavote neregėtą vaizdą, siautėjote nuostabiame koncerte? Nepražiopsokite įdomiausių akimirkų, dalinkitės jomis su visais skaitytojais ir uždirbkite 100 eurų.

Žiūrimiausi „videobumai“

Jau 11 lrytas.lt skaitytojų laimėjo po 100 eurų. Pateikiame top trejetuką jūsų atsiųstų vaizdo siužetų, kurie nusiaubė internetą ir buvo peržiūrėti dešimtis tūkstančių kartų.

Trečioje žiūrimiausių „Videobumo“ vaizdelių vietoje – žiūrovės Simonos atsiųstas vaizdo įrašas. Mergina pasidalijo vaizdeliu, nufilmuotu jai grįžus iš rūbų parduotuvės. „Reserved“ parduotuvės kainos lipdukas jai sukėlė įtarimų. Nulupusi jį nuo etiketės moteris nustėro – prekė anksčiau kainavo 5 eurais pigiau. Bet šis nusivylimas lrytas.lt skaitytojai buvo naudingas – vietoj permokėtų 5 eurų „Videobumo“ laimėtoja uždirbo 100 eurų. Nufilmuotą įrašą skaitytoja siuntė į „Bendraukime“, tekstą galite skaityti ČIA

Kitas dar daugiau žiūrovų dėmesio sulaukęs „Videobumo“ vaizdo įrašas – užfiksuota skaudi nelaimė. Gegužės 18 dieną tragiška avarija nutiko prie Marijampolės. Susidūrus lengvajam automobiliui su sunkvežimiu, žuvo trys žmonės. „Videobumo“ projektas skatina žmones nebūti abejingiems ir fiksuoti įvairius įvykius Lietuvoje ir užsienyje.

Iki šiol daugiausiai peržiūrų sulaukęs lrytas.lt skaitytojo atsiųstas vaizdo įrašas – itin skandalingas. Jame užfiksuota Kauno Santakos policijos komisariato 25 metų pareigūnė Jelena Derkač vakarėlyje prie nosies prikišusi vamzdelį uostė neaiškios kilmės miltelius. Po šio įvykio buvo pradėtas skubus tarnybinis patikrinimas. Po jo moteris buvo atleista, bet dėl kitų nusižengimų.

Nepraleiskite progos užsidirbti 100 eurų ir parodyti, kad esate neabejingi ir kūrybingi! Jūsų vaizdo įrašu bus pasidalinta portalo lrytas.lt televizijoje – lrytas.tv. Surinkusio daugiausiai peržiūrų vaizdo įrašo autorius kišenę pastorins 100 eurų. Jūsų vaizdo įrašų ir laimėjimų skaičius nesumuojamas.

Siųskite savo filmukus į „Videobumą“ ir sprogdinkite internetą!

Daugiau informacijos rasite ČIA.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.