Kas taps birželio mėnesio „Geridarbai.lt“ nugalėtojais?

Iki paramos projekto „Geridarbai.lt“ birželio mėn. konkurso pabaigos lieka vos kelios dienos, taigi visi norintys kviečiami atiduoti balsus už savo favoritus interneto svetainėje www.geridarbai.lt. Jau šešerius metus kiekvieną mėnesį rengiamas viešas balsavimas dovanoja pergales geriausioms mėnesio idėjoms, kurios tampa puikiais socialinės atsakomybės pavydžiais daugeliui.

Birželio mėn. konkursui iš viso buvo pateiktos 38 paraiškos.<br>Geridarbai.lt nuotr.
Birželio mėn. konkursui iš viso buvo pateiktos 38 paraiškos.<br>Geridarbai.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 29, 2016, 8:00 AM, atnaujinta May 20, 2017, 9:41 AM

„SMScredit.lt“ marketingo vadovė Justina Kindurytė džiaugiasi, kad net ir prasidėjus vasarai bendruomenės aktyviai dalyvauja projekte bei pristato įdomias idėjas.

„Birželio mėnesį pergalės siekia 12 bendruomenių. Šį kartą daug dėmesio jos skiria kokybiškam vaikų ugdymui. Jei pavyks gauti paramą bendruomenės tikisi įrengti netradicines mokymosi erdves, kuriose vaikai galėtų per pojūčius pažinti aplinką, gerinti savo fizinį aktyvumą, išbandyti naujas sporto šakas ar mokytis eksperimentuodami“, – pasakoja J.Kindurytė.

Pasak jos, pirmąjį vasaros mėnesį konkursantai aktyviau inicijavo ir aplinkosaugos projektus. „Birželį pergalės siekiančios bendruomenės norėtų įrengti lauko klases, kuriose ikimokyklinio amžiaus vaikai ir moksleiviai galėtų patys pažinti ir atrasti gamtą. Dalis konkurso dalyvių už gautą paramą sutvarkytų sporto, poilsio ir pramogų vietas, kad gyventojai galėtų aktyviai leisti laisvalaikį jaukioje aplinkoje“, – teigia „SMScredit.lt“ marketingo vadovė.

Birželio mėn. konkursui iš viso buvo pateiktos 38 paraiškos, iš kurių komisijos sprendimu dėl geriausios idėjos vardo varžytis leista 12 bendruomenių.

„Geridarbai.lt“ siekia skatinti sporto, kultūros, mokslo ir švietimo bei aplinkosaugos iniciatyvas. Kiekvieną mėnesį konkurso organizatoriai iš bendruomenių siūlomų idėjų atrenka vidutiniškai 8 geriausias. Vėliau projektų pergalę lemia viešasis balsavimas internetinėje svetainėje, kur visuomenės atstovai atiduoda savo balsus labiausiai patikusioms iniciatyvoms. Daugiausia simpatijų sulaukę projektai gauna iki 3000 eurų. Vienam projektui skiriama maksimali suma siekia 1500 eurų. „Geridarbai.lt“ iniciatyva per visą savo veiklos laikotarpį padėjo įgyvendinti daugiau nei 100 bendruomenių idėjas ir iš viso joms skyrė daugiau nei 150 000 eurų.

Paramos programa „Geridarbai.lt“ – tai „SMScredit.lt“ iniciatyva rengiamas ilgalaikis projektas, kurio pagrindinis tikslas – padėti įgyvendinti geras ir gražias idėjas. Pelno nesiekiančios organizacijos savo projekto idėją kviečiamos pateikti internetiniame puslapyje www.geridarbai.lt. Projekto naujienas kviečiama sekti ir socialiniame tinkle „Facebook“: www.facebook.com/projektasgeridarbai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.