„Valstiečiai“ ir žalieji pristatė dar vieną kandidatą

Prie Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) jungiasi dar vienas naujas kandidatas: žinomas visuomenininkas, verslininkas Justas Džiugelis.

Prie Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) jungiasi dar vienas naujas kandidatas: žinomas visuomenininkas, verslininkas J.Džiugelis.<br>Partijos nuotr.
Prie Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) jungiasi dar vienas naujas kandidatas: žinomas visuomenininkas, verslininkas J.Džiugelis.<br>Partijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 1, 2016, 10:55 AM, atnaujinta May 20, 2017, 4:24 AM

„Tai labai šviesus, stiprus, kultūringas, ambicingas žmogus, imponuojantis savo užsispyrimu ir ryžtu dirbti valstybės bei visuomenės labui. Jam teko dalia eiti kur kas sunkesnį gyvenimo kelią nei daugeliui mūsų, tačiau tai jo ne tik nepalaužė, bet ir suteikė papildomą stimulą bei jėgų. Manau, tokia patirtis ir savybės kalba pačios“, – sako LVŽS pirmininkas Ramūnas Karbauskis.

LVŽS lyderio žodžiais, J.Džiugelis turi didelį žinių bagažą ir kompetencijos ne tik srityje, neatsiejamai susijusioje su jo asmeniniu gyvenimu, bet ir kitose: švietimas, kultūra, nevyriausybinis sektorius.

J.Džiugelio teigimu, sprendimą kandidatuoti su LVŽS nulėmė pastarosios deklaruojamos vertybės ir požiūris į politiką. „Man priimtina tai, jog R.Karbauskis pritraukia specialistus, profesionalus, kurie galės veikti srityse, kurias geriausiai išmano. Einu, nes noriu realių pokyčių mūsų šalyje, einu, nes žinau, kad LVŽS padedamas galėsiu to pasiekti“, – sako J.Džiugelis.

Jo prioritetai – švietimas, socialinė politika bei naujų darbo vietų sukūrimas. „Noriu užtikrinti kokybišką švietimą, didinti įsidarbinimo galimybes. Ne mažiau svarbu užtikrinti orų senjorų ir žmonių su negalia gyvenimą Lietuvoje.

Galiausiai, savaime suprantama, man labai svarbu atstovauti žmonių su specialiaisiais poreikiais interesus. Kalbu apie aplinkos prieinamumo didinimą, transporto pritaikymą, socialinių paslaugų spektro didinimą ir visa kita“, – teigia J. Džiugelis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.