Savaitraščio „Veidas“ redaktoriumi tapo E. Labanauskas

Savaitraštis „Veidas“ leidžiamas jau 24 metus.

Savaitraščio „Veidas“ redaktoriumi tapo E. Labanauskas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Savaitraščio „Veidas“ redaktoriumi tapo E. Labanauskas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 21, 2016, 3:36 PM, atnaujinta May 18, 2017, 5:10 AM

36-erių E.Labanauskas iki šiol ėjo interneto svetainės veidas.lt redaktoriaus pareigas. Jis žada išlaikyti analitinės žurnalistikos tradicijas ir kartu įgyvendinti leidinio atnaujinimo strategiją.

„Visa tradicinė žiniasklaida tiek pasaulyje, tiek ir Lietuvoje išgyvena transformaciją. Mano pagrindinis tikslas – adaptuoti „Veidą“ prie šių realijų. Vis dėlto prioritetas ir toliau bus teikiamas solidžiam, analitiniam turiniui. Manau, nepaisant įvairių permainų žiniasklaidos rinkoje posakis, kad turinys yra dievas, dar nenuseno“, – pranešime spaudai teigia E.Labanauskas.

E.Labanauskas jau laikinai vadovavo savaitraščiui 2014-aisiais, prieš išvykdamas tobulintis į Jungtines Valstijas – jį šiose pareigose pakeitė laikinuoju vadovu paskirtas Arūnas Brazauskas. Šiuo metu A.Brazauskas paskirtas „Veido“ vyriausiojo redaktoriaus pavaduotoju.

E.Labanauskas yra įgijęs tarptautinių santykių ir politikos mokslų, žurnalistinį išsilavinimą Vilniaus universitete, jis turi 15 metų patirtį dirbdamas su keliomis Lietuvos žiniasklaidos priemonėmis, buvo „Vilniaus dienos“ vyriausiuoju redaktoriumi.

Savaitraštis „Veidas“ leidžiamas jau 24 metus.

„Veido“ vyriausiuoju redaktoriumi 2015-aisiais buvo paskirtas ir beveik metus vadovavo apžvalgininkas Rimvydas Valatka, jis pareigas paliko nurodydamas, jog darbuotojams vėluoja atlyginimai, žurnalas neatsiskaito su tiekėjais, spaustuve.

„Veido“ periodikos leidyklos akcininkai yra koncernas „Alga“, bendrovė „Eika“, V.Bumelio bendrovė „Biosantara“, įmonės „Grigiškės“, „Enerstenos grupė“, „BOD Group“, verslininkas Danas Tvarijonavičius ir A.Šindeikis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.