Antikorupcinėje koalicijoje – ligoninėje pražudyto kūdikio tėvas

Rinkimų sąrašą patvirtino Antikorupcinė Naglio Puteikio ir Kristupo Krivicko koalicija, kurioje, be nepartinių kandidatų, į Seimą mėgins patekti Centro, Pensininkų, Krikščioniškosios demokratijos partijų atstovai.

Patvirtintas Antikorupcinės N.Puteikio ir K.Krivicko koalicijos sąrašas, į kurį įtrauktas ir kaunietis E.Drėzas, po sūnaus netekties išgarsėjęs savo kova su sveikatos priežiūros sistemos valdininkais.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Patvirtintas Antikorupcinės N.Puteikio ir K.Krivicko koalicijos sąrašas, į kurį įtrauktas ir kaunietis E.Drėzas, po sūnaus netekties išgarsėjęs savo kova su sveikatos priežiūros sistemos valdininkais.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 9, 2016, 3:58 PM, atnaujinta May 16, 2017, 9:40 AM

Sąrašo priekyje – Seimo narys N.Puteikis ir televizijos laidų vedėjas K.Krivickas, po jų – dainininkas Ligitas Kernagis, buvęs Šiaulių meras Vytautas Juškus, politikos apžvalgininkas Alvydas Medalinskas.

Kandidatų sąraše 11-uoju numeriu įrašytas 39 metų kaunietis Egidijus Drėzas, politiko kelią pasirinkęs po šeimos tragedijos Kauno klinikinėje ligoninėje. Prieš kelerius metus slaugytojai supainiojus vaistus ir E.Drėzo 11 mėnesių sūnui suleidus kalio injekciją, mažylis mirė.

E.Drėzas savo atkaklumu pasiekė, kad slaugytoja būtų nuteista, nors ją palaikė ne tik ligoninės administracija, bet ir vienos brangiausių mieste advokatų kontoros teisininkai, su kuria gydymo įstaiga buvo sudariusi atstovavimo sutartį.

„Į politiką nusprendžiau pasukti asmeniškai susidūręs su neteisybe. Iš arti pamačiau įstatymų trūkumus, valdininkų nebaudžiamumą, nesiskaitymą. Valstybė skęsta korupcijoje ir ją privalome sustabdyti.

Nesu susijęs su jokiais klanais, manęs nesaisto pažintys, įsipareigojimai – tai man visiškai svetimi dalykai“, – naujienų portalui lrytas.lt sakė E.Drėzas, išgarsėjęs savo kova su sveikatos priežiūros sistemos valdininkais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.