Artimieji neviltyje: grįžęs iš Londono dingo jaunuolis

„Aš su juo pragyvenau septynerius metus Londone, aš pažįstu jį. Jis niekada mums taip nepadarytų, nes žino, kad mes jį mylime“, – sako Ana, kurios brolis Denisas Voinovskij prieš penkias dienas išėjo iš namų Vilniuje ir iki šiol negrįžo.

„Mes laukėme gal parą. Manėme gal kur nors pas kitus draugus išėjo. Tačiau jis negrįžo“, – sakė vaikino sesuo.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
„Mes laukėme gal parą. Manėme gal kur nors pas kitus draugus išėjo. Tačiau jis negrįžo“, – sakė vaikino sesuo.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 16, 2016, 1:13 PM, atnaujinta May 15, 2017, 7:37 PM

Sakė, kad eina pas draugus

Jau penkias dienas 24-erių metų vaikino artimieji gyvena nežinioje. Londone gyvenantis vaikinas grįžo atostogų į Lietuvą. Jis turėjo išvykti trečiadienį, tačiau neišvyko.

Ketvirtadienį apie 15 val. jis pasakė, kad išeina susitikti su draugais. Po keleto minučių Deniso artimieji jo draugus sutiko, paklausė, kur Denisas, tačiau draugai patikino nieko nežinantys.

„Mes laukėme gal parą. Manėme gal kur nors pas kitus draugus išėjo. Tačiau jis negrįžo“, – sakė vaikino sesuo.

Tikrino socialinius tinklus

Ana pasakojo, kad prasidėjus brolio paieškoms ji tikrino jo socialinio tinklo „Facebook“ žinutes, tačiau nieko įtartino ten nepastebėjo. Deniso telefonas nuo dingimo dienos išjungtas, o jo sesuo sakė, kad policijai nepavyko pagal telefono buvimo vietą rasti jaunuolio.

Paklausus ar Denisas neturi kokių nors įtartinų draugų, Ana iš karto pabrėžė, kad tai – neįmanoma. „Jis čia negyvena jau septynerius metus, visi jo draugai Londone. Čia tik pora draugų tėra. Jis labai pozityvus, niekada neturėjo jokių problemų nei su policija, nei kitokių“, – sakė Ana.

Vaikinas vienišas, tad artimieji atmeta galimybę, kad jis kur nors galėjo išvykti su mergina.

Laiką leido su šeima

Prieš dingdamas vaikinas skyrė dėmesį šeimai – su tėčiu vyko žvejoti, padėjo remontuoti namus.

„Paskutines dvi dienas jis visą laiką buvo su šeima, buvo geros nuotaikos. Jei jam būtų blogai jis tikrai būtų pasakęs, kad nori pabūti vienas. Jis niekada mūsų taip neskaudintų“, – pergyveno dingusiojo sesuo.

Paskelbta paieška

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio specialistas Paulius Radvilavičius informavimo, kad šiuo metu yra pradėta Denio paieška.

„Dėl jo dingimo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Neturime žinių, kad po dingimo jis būtų kur nors pastebėtas, o tyrimo vyksmo komentuoti negalime, nes tai – ikiteisminio tyrimo duomenys“, – sakė P. Radvilavičius.

Prašo visuomenės pagalbos

24-erių Denisas Voinovskij iš namų, esančių Vilniuje, Naujininkų rajone, Šaltkalvių gatvėje išėjo rugpjūčio 11-ąją, ketvirtadienį tarp 15 – 16 val.

D.Voinovskij yra apie 180 cm. ūgio, rudų plaukų. Dėvėjo pilką sportinį kostiumą, avėjo juodus sportbačius.

Artimieji prašo ką nors žinančius apie dingusio vaikino buvo vietą pranešti bendruoju pagalbos telefonu 112.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.