L.Graužinienė apie savo pavardę pažinčių portale: „Tai pokštas“

„Žinių radijo“ laidoje „Pozicija“ dalyvavusi Seimo pirmininkė Loreta Graužinienė paklausta, kaip vertina tai, kad jos pavardė atsirado viename pažinčių portalų, tikino, kad pati profilio jame nekūrė ir tai verčia iš naujo apmąstyti saugumo situaciją.

L.Graužinienė teigė, kad anketos pažinčių portale nekūrė.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
L.Graužinienė teigė, kad anketos pažinčių portale nekūrė.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 17, 2016, 8:19 AM, atnaujinta May 15, 2017, 5:47 PM

„Šią naujieną išgirdau tik ryte. Tai priimu kaip priešrinkiminį pokštą. Jei kalbėsime rimčiau, reikia dar kartą pagalvoti, kaip turi būti naudojami Seimo tinklalapiai ir kad neliktų galimybės jungtis prie socialinių tinklų. Apie tai reikia pagalvoti“, – kalbėjo L.Graužinienė ir prirūrė, kad tai nėra būdas prisitraukti rinkėjų.

Paprašyta pakomentuoti Astravo atominės statybų klausimą, L.Gražinienė teigė: „Ignalinos atominės sustabdymas davė pagrindą statyti šią elektrinę, tad kyla klausimas, kas iš tiesų buvo suinteresuotas Ignalinos uždarymu, tai klausimas. Uždarymas buvo per greitas, ją dar buvo galima eksploatuoti saugiai, o dabar turime grėsmių šalia“, – teigė Seimo pirmininkė ir pabrėžė, kad būtina pasirengti civilinės saugos grėsmėms.

Sustabdyti Astravo atominės statybas būtų labai sudėtinga, nes jokių galios svertų, anot L.Graužinienės, nei Lietuva, nei Europos Sąjunga neturi, o ir kaimyninėse Baltarusijoje ir Rusijoje strateginių sprendimų priėmimas vyksta kitaip, tad ir rasti dialogą ne taip lengva.

Kalbėdama apie Astravo statybas, L.Graužinienė negailėjo Kritikos Andriui Kubiliui, kuris, anot jos, būdamas premjeru praleido lemtingą laiką, kuomet buvo galima užkirsti kelią atominės Vilnaius pašonėje statyboms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.