Partijų puodai rungiasi su puodynėmis

Visi ėmė kvatotis iš kandidato į Seimą „darbiečio“ J.Pinskaus, kad šis galiūnas rinkėją lyg kokį aviną griebė iškart už ragų. Ėmė ir pažadėjo kiekvienam sostinės Lazdynų gyventojui po naują butą vietoj seno. Po to patikslino, kad tiesiog perstatys iš naujo visus Lazdynus.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-09-07 07:39, atnaujinta 2017-05-13 21:03

Tačiau padarydami pauzę tarp juoko priepuolių įskaudusiems žandams pailsinti turime pasiūlyti bent kiek tyliau kvatotis garsiausiai besijuokantiems Lazdynų prikėlėjo konkurentams: gerbiami puodai, nežvangėkite taip garsiai apie tą katilą sutūpę!

Žinoma, Darbo partija visuomet garsėjo tuo, jog nesismulkindavo žadėdama piliečiams algų ar pensijų kalnus, žongliruodama konkrečiais ir dėl to neva realiais skaičiais – 111 dienų, 1509 litai.

Bet prieš šiuos Seimo rinkimus panašiai ėmė elgtis visi tie, kurie „darbiečius“ į šuns dienas dėjo ir visuomet iš jų juokėsi.

Kas pirmieji paskelbė šią estafetę? Ar tik ne savo „planą Lietuvai“ 6,88 mlrd. eurų naujų investicijų, 1250 eurų vidutine alga, 400 eurų vidutine pensija, 80 tūkst. grąžintų emigrantų ir 147 tūkst. naujų darbo vietų padabinę konservatoriai?

O kaip ten su liberalais, kurių vedlys rinkimuose Eugenijus Gentvilas žadėjo nedalyvauti pažadų lenktynėse? Ar ne jų programoje vidutinė alga – 1000 eurų „į rankas“, vidutinė pensija – 400 eurų ir dar daugybė panašių konkrečių skaičių ir pažadų?

O kaip į savą kumštį kikenantys „darbiečių“ broliai socialdemokratai? Pasirodo, ir jų programoje žybsi, tiesa, ne taip ryškiai, reklaminės švieselės. Jų teigimu, vidutinė alga pasieks 1100 eurų, tačiau su mokesčiais.

Apie žaliuosius ir valstiečius tai apskritai nėra ką kalbėti – ten vien tik „gerinsime“, „sukursime“, „pakelsime“.

Trumpai tariant, šitoks gajus kelmas kaip Jonas Pinskus ne plyname lauke naujomis atžalomis suvešėjo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.