Prokurorai tikrins E. Masiulio viešai išdėstytą versiją

Jis pridūrė, kad „tokia versija galima“.

Teisėsauga E. Masiulį įtaria kyšio ėmimu, prekyba poveikiu ir neteisėtu praturtėjimu, pats įtariamasis šiuos kaltinimus neigia.<br>V.Ščiavinsko nuotr. iš archyvo
Teisėsauga E. Masiulį įtaria kyšio ėmimu, prekyba poveikiu ir neteisėtu praturtėjimu, pats įtariamasis šiuos kaltinimus neigia.<br>V.Ščiavinsko nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 7, 2016, 1:35 PM, atnaujinta May 13, 2017, 7:49 PM

Tai trečiadienį žurnalistams sakė Seime kalbintas generalinio prokuroro pavaduotojas Žydrūnas Radišauskas.

„Vyksta ikiteisminis tyrimas, įtariamas asmuo gali pateikinėti vienokias ar kitokias versijas. (...) Iš savo praktikos galiu pasakyti – tiesiog tai viena iš versijų, kurią reikia patikrinti ir įvertinti“, – sakė Ž.Radišauskas.

Jis pridūrė, kad „tokia versija galima“.

Generalinio prokuroro pavaduotojas nesiėmė atsakyti į klausimą, ar rastas paskolos raštelis, teigdamas, kad jis nėra tą tyrimą organizuojantis ir jam vadovaujantis prokuroras.

„Todėl negalėčiau į šį klausimą atsakyti“, – sakė generalinio prokuroro pavaduotojas.

Jis taip pat negalėjo atsakyti, ar E.Masiulis, paviešindamas savo versiją, neatskleidė ikiteisminio tyrimo medžiagos, nes tai ikiteisminį tyrimą organizuojančio ir jam vadovaujančio prokuroro kompetencija.

Teisėsauga E.Masiulį įtaria kyšio ėmimu, prekyba poveikiu ir neteisėtu praturtėjimu, pats įtariamasis šiuos kaltinimus neigia. Anot E.Masiulio, jis iš „MG Baltic“ viceprezidento R.Kurlianskio skolinosi 90 tūkst. eurų nekilnojamajam turtui pirkti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.