Šalies vadovai sveikina auksą iškovojusią Lietuvos golbolo komandą

[[ge:lrytas:lrytas:256314]]

Šalies vadovai pasveikino Lietuvos golbolo komandą, Rio de Žaneiro vasaros parolimpinėse žaidynėse iškovojus aukso medalį.
Šalies vadovai pasveikino Lietuvos golbolo komandą, Rio de Žaneiro vasaros parolimpinėse žaidynėse iškovojus aukso medalį.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 17, 2016, 10:32 AM, atnaujinta May 12, 2017, 8:14 PM

„Esate pavyzdys, kaip vieningų, bendro tikslo kartu siekiančių žmonių pergalės tampa garbingu visos šalies laimėjimu. Jūs mums – nugalėtojų komanda, įkvepianti ryžto ir stiprybės, padrąsinanti įveikti savus iššūkius. Didžiuojamės, kad savo talentą skiriate Lietuvai ir ją garsinate“, – rašoma prezidentės Dalios Grybauskaitės sveikinime.

Visai golbolo komandai prezidentė palinkėjo daug įspūdingų triumfo akimirkų tarptautinėse sporto arenose.

„Jūsų dėka Rio de Žaneire ir visame pasaulyje vėl garsiai skambėjo Lietuvos vardas. Vienybė ir komandinė dvasia – štai ko iš jūsų gali pasimokyti kitos rinktinės. Žavimės Jūsų valia ir tvirtybe, leidusia įveikti stiprius varžovus iš viso pasaulio ir užlipti ant aukščiausiosios apdovanojimų pakylos. Mes didžiuojamės Jumis, auksiniai Lietuvos golbolo vyrai!“ – sakoma premjero Algirdo Butkevičiaus sveikinime, kuriame ir ateityje linkima tokių įspūdingų pergalių.

Lietuvos vyrų golbolo (aklųjų riedulio) rinktinė penktadienį dvylikos komandų finale 14:8 (5:1) nugalėjo JAV ekipą ir pirmą kartą šalies istorijoje iškovojo aukso medalius.

Pirmieji du Lietuvos golbolo rinktinės olimpiniai finalai 2000 metais Sidnėjuje ir 2008-aisiais Pekine buvo nesėkmingi – nusileista atitinkamai Danijos bei Kinijos komandoms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.