Dingusi elektra Vilniaus Naujamiestyje sukėlė chaosą

Penktadienio popietę chaosas kilo Vilniaus Naujamiestyje. Dingusi elektra paralyžiavo eismą, stojo netoliese veikiančių įmonių veikla.

Dingusi elektrą stabdė eismą.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Dingusi elektrą stabdė eismą.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Šiuo metu elektros energijos tiekimas yra visiškai atnaujintas ir gyventojai gali pilnai ja naudotis.<br>V. Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Šiuo metu elektros energijos tiekimas yra visiškai atnaujintas ir gyventojai gali pilnai ja naudotis.<br>V. Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2016-09-23 15:42, atnaujinta 2017-05-12 04:44

Fiksuoti gedimai

Kaip naujienų portalą lrytas.lt informavo Energijos skirstymo operatoriaus (ESO) atstovas Martynas Burba, apie 14 val. 30 min. buvo fiksuotas gedimas elektros tinkle.

„Sugedo požeminis kabelis. 15 val. 07 min., tai yra maždaug po pusvalandžio, buvo atnaujintas elektros tiekimas“, – sakė M. Burba. Energijos skirstymo operatorius aiškinasi, kokios gali būti gedimo priežastys. ESO atstovas teigė, kad neatmetama versija, kad prie gedimo galėjo prisidėti pašaliniai asmenys.

Šiuo metu elektros energijos tiekimas yra visiškai atnaujintas ir gyventojai gali pilnai ja naudotis.

Eismą reguliavo pareigūnai

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio specialistas Paulius Radvilavičius informavo, kad prieš 15 val. buvo gautas pranešimas dėl didelių eismo sunkumų.

  „Gavome pranešimą, kad neveikiant šviesoforui Kauno ir Švitrigailos gatvių sankryžoje, kilo didelių eismų problemų ir pareigūnai nusiųsti į šitą sankryžą reguliuoti eismo“, – sakė P. Radvilavičius.

Pareigūnai eismą reguliuos tol, kol nebeliks kilusių kliūčių.

Tuo metu, kai Naujamiestyje buvo nutrūkęs elektros tiekimas, eismo įvykių neužfiksuota.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.