Kauniečiams – nemokamos ekskursijos. Renginių programa

Kauniečiai ir miesto svečiai šią savaitę turi progos dar geriau pažinti Kauną.

Kauniečiai ir miesto svečiai kviečiami į nemokamas ekskursijas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Kauniečiai ir miesto svečiai kviečiami į nemokamas ekskursijas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Kauniečiai ir miesto svečiai kviečiami į nemokamas ekskursijas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Kauniečiai ir miesto svečiai kviečiami į nemokamas ekskursijas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Iveta Skliutaitė

2016-09-28 10:10, atnaujinta 2017-05-11 21:31

„Pasaulinę turizmo dieną švenčiame su šūkiu „Turizmas visiems“ ir siūlome atrasti Kauną iš naujo“, – kalbėjo Kauno turizmo informacijos centras ir konferencijų biuro direktorius Mindaugas Žiedelis.

Rugsėjo 28 dieną, trečiadienį 15 ir 17 val. vandens mėgėjų laukia plaukiojimas laivu Kauno mariomis. Jo metu bus galima pasigrožėti Kauno marių regioninio parko vaizdais bei baroko šedevru – Pažaislio vienuolyno ansambliu.

16 val. prasidės ekskursija „Kvapnūs ir elegantiški augalai Vytauto Didžiojo universiteto botanikos sode. Ekskursijos metu lankytojų lauks kelionė po Botanikos sodą ieškant ir atrandant įvairiausius kvapus – nuo egzotiškų medžių, bei oranžerijos kvapniųjų lapų, iki rudeninių gėlynų ir pasakiškos rožių kvapų karalystės.

Rugsėjo 29 dieną, ketvirtadienį, vyks šiuolaikinių technologijų diena. Bus siūloma išbandyti mobiliąsias programėles ir savarankiškai pažinti Kauno miestą „Dvasios gidas“, „Tarpukario Kauno architektūra“, „Kaunas Pocket Guide“.

Rugsėjo 30 dieną, penktadienį, 16 val. 10 min. bus rengiama ekskursija užsienio svečiams „Kaunas City Tour“ su anglišku audiogidu. Jos metu bus galima išgirsti istoriją apie istorines Kauno vietas ir įžymiausius architektūros paminklus.

Spalio 1 dieną, šeštadienį, 12 val. lauks ekskursija po Šančius – karinį miestelį Kaune, kurios metu bus galima išgirsti negirdėtų istorijų apie kareivines ir aplankyti kopūstų sandėlį.

Spalio 2 dieną, sekmadienį, 14 val. lauks ekskursija su dviračiais „Panemunės medinė architektūra“, kurios metu lankytojai grožėsis medine architektūra ir XX a. vilomis Kaune, išgirs ne vieną įdomią istoriją.

Mažiesiems turistams tądien bus dovanojami bilietai apsilankymui Lietuvos zoologijos sode.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.