Arvydas Komskis apie nušautą Ramzį: „Aš pamaniau, kad vilkas“

„Padariau šūvį tiesiog instinktyviai žemyn. Neturėjau laiko taikytis, nes šautuvas buvo ant peties, tai šoviau, ir viskas“, – išskirtiniame interviu „Lietuvos ryto“ televizijos laidai „Patriotai“ aiškinsis vienas iš keturių brolių Komskių – Arvydas, prieš savaitę medžioklės metu nušovęs kontrabandininkų pėdsakais sekusį tarnybinį šunį Ramzį.

Arvydas Komskis teisinasi tarnybinį šunį supainiojęs su vilku.<br>Montažas
Arvydas Komskis teisinasi tarnybinį šunį supainiojęs su vilku.<br>Montažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 4, 2016, 11:34 AM, atnaujinta May 11, 2017, 12:39 PM

A.Komskis atskleis daug esminių detalių, kurios jo poelgį padarys dar labiau dviprasmišką. Tarkime, jis papasakos, kad tas pats šuo pirmiausia miške susidūrė su kitu toje pačioje medžioklėje dalyvavusiu broliu Komskiu – Zenonu, tačiau jo nepuolė.

„Jis staiga pasikeitė ir išsišiepęs šuoliais į mane“, – aiškino „Patriotams“ A.Komskis ir tvirtino, kad vienu momentu palaikė šunį vilku.

„Tokia povyza, urgzdamas ir šuoliais, pasišiaušęs ir tiesiog į mane. Pamaniau, kad būsiu papjautas ir kad tai vilkas, ir instinktyviai šoviau“, – pasakojo A.Komskis.

„Mes apžiūrėjome įvykio vietą, ir paaiškėjo dar viena labai keista aplinkybė: šaunančio į tarnybinį šunį A.Komskio akiplotyje turėjo būti ir pasienietis“, – pasakojo laidos žurnalistė Rūta Janutienė.

Paklaustas, ar dar gyvenime eis į medžioklę, A.Komskis aiškino, kad ne iš karto.

A.Komskis interviu sakė iškart atsiprašęs Ramzio šeimininko.

Jis taip pat papasakojo, kaip atgailaudamas išvengė bausmės už paauglio netyčinį nužudymą, kai praplaukė su įjungtu motorinės valties varikliu per vaikų maudynių vietą, ir vieną jų mirtinai sužalojo valties sraigtas.

„Patriotai“ šiandien 21.30 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.