„Valentinai duok dolerį“ sprogdina „Facebook“

„#Valentinaiduokdoleri“ socialiniame tinkle „Facebook“ pastarosiomis dienomis tapo turbūt dažniausiai rašoma fraze. Savo laidoje „Laikykitės ten“ žurnalistas Andrius Tapinas paprašė Darbo partijos lyderio Valentino Mazuronio paremti paties A.Tapino rengiamą „Laisvės TV“. Tiesa, vargu ar pats A.Tapinas numanė, kokį triukšmą socialiniuose tinkluose tai sukels.

Jau antrą dieną po V. Mazurionio įrašais socialiniame tinkle žmonės lyg pamišę rašo „#Valentinaiduokdoleri“.<br>lrytas.lt montažas.
Jau antrą dieną po V. Mazurionio įrašais socialiniame tinkle žmonės lyg pamišę rašo „#Valentinaiduokdoleri“.<br>lrytas.lt montažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 5, 2016, 2:33 PM, atnaujinta May 11, 2017, 10:36 AM

Jau antrą dieną po V.Mazurionio įrašais socialiniame tinkle žmonės lyg pamišę rašo „#Valentinaiduokdoleri“. Šia fraze komentaruose pasidalijo daugiau nei 10 tūkst. socialinio tinklo naudotojų.

Tuo metu „darbiečių“ lyderis pasidalijo nuotrauka, kurioje – keletas vaizdų, panašių į A.Tapino laidą. „Kuris iš jų Andrius Tapinas? Nes kūrybingi žmonės vienas kito nekopijuoja“, – rašoma nuotraukoje. Pats parlamentaras A.Tapino laidą pavadino žemo lygio kopija.

„#Valentinaiduokdolerį“ prasidėjo laidoje

Žiūrintieji A.Tapino laidą „Laikykitės ten“ turbūt žino, nuo ko prasidėjo visa žymiosios frazės istorija.

Savo laidoje žurnalistas A.Tapinas paragino „darbiečių“ lyderį paremti „Laisvės TV“ doleriu: „Seno kirpimo žiniasklaida mokėjo ir tebemoka reketuoti politikus. Ypač prieš rinkimus, kai nori iš jų pinigų. Tai kuo mes esam prastesni? Pareketuokim. Paremkit „Laisvės televiziją“, gerbiamas Valentinai, duokit dolerį. Duokit dolerį, Valentinai. Valentinai, duokit dolerį #valentinaiduokitdoleri“, – laidoje kalbėjo žurnalistas A.Tapinas.

Nusileisti neketino

V.Mazuronis netruko sureaguoti. Savo „Facebook“ paskyroje jis rašė: „Kadangi Andrius Tapinas iš manęs vis reikalauja dolerio, o #dolerionebus, tai dėmesio man iš Andriaus nestinga.

Gerb. Andriau, na, negaliu aš pervesti jums to dolerio. Aiškiai buvome sutarę, kad paremsiu tik tuomet, kai laida man patiks. Šį kartą nededant, turiu pasakyti, kad, DEJA, ji man dar ne visai patinka, nes internete ir per TV matau ne vieną ekvivalentą. Kai laida bus išties originali – tuomet #busdoleris.“

Dalijosi montažu

Tačiau A.Tapinas rankų nenuleido ir pasidalijo fotomontažu, kuriame V. Mazuronis prilyginimas kandidatui į JAV prezidentus Donaldui Trumpui ir Rusijos prezidentui Vladimirui Putinui. Žmonės plūste užplūdo V.Mazuronio paskyrą ir visus jo įrašus užbombardavo žyme #valentinaiduokdoleri.

Prisijungė ir S.Skvernelis

Konflikto pro akis nepraleido ir Valstiečių ir žaliųjų partijos sąrašo lyderis Saulius Skvernelis. Jis pasidalijo nuotrauka, kurioje matyti, kad jis paaukojo vieną dolerį „Laisvės TV“.

Po nuotrauka jis parašė: „Užmetėme dolerį už Valentiną. Pasirodo, kartais galime tai, ko negali JIS. #ValentinaiDuokDoleri #ValentinaiUžmetėmNebereikia“

Tarė paskutinį žodį

Pats V. Mazuronis trečiadienį socialiniame tinkle parašė: „Mielas Andriau, nepaisant vakar dienos sujudimo, mano nuomone, Jūsų kuriama laida kol kas yra žemoko lygio kopija. Aš, skirtingai nei Saulius Skvernelis, darantis viską, kad tik „prisitrintų“, už žemoko lygio kopijas dolerio nemoku. Beje, kodėl doleris? Mano žiniomis, jau senokai Lietuvos valstybės valiuta yra euras. Andriau, nejaugi Jūs ruošiatės sprukti į Ameriką? Mano pozicija dėl Jūsų teisės ir galimybės netrukdomai rodyti savo laidas, kaip ir tų, kurie jas mėgsta žiūrėti, yra vienareikšmė. Jūs turite turėti ir teisę ir galimybę tai daryti. Aš darysiu viską, kas nuo manęs priklauso, kad būtų taip. Mielas Andriau, sėkmės Jums, Jūsų laidai ir šauniems bei aktyviems Jūsų laidos fanams. Iki.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.