R. Paksas neabejoja, kad „tvarkiečiai“ pateks į Seimą

Nuo partijos vadovo kliuvo ir teisėsaugai.

„Tik nepatyrę politikai sako, kad su kuo nors neitų. Aš asmeniškai nenorėčiau darbuotis su konservatoriais ir liberalais“, – sakė R.Paksas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
„Tik nepatyrę politikai sako, kad su kuo nors neitų. Aš asmeniškai nenorėčiau darbuotis su konservatoriais ir liberalais“, – sakė R.Paksas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 9, 2016, 2:09 PM, atnaujinta May 11, 2017, 5:55 AM

„100 proc. (įsitikinęs, kad partija pateks į Seimą, – ELTA). Manyčiau, kad turėtume turėti tiek (mandatų, – ELTA), kiek turėjome anoje kadencijoje“, – sakė R. Paksas, atėjęs balsuoti su žmona Laima.

Šiuo metu „tvarkiečių“ frakcija Seime turi 9 narius. Per 2012 metų rinkimus jie gavo 11 mandatų.

„Tvarkiečių“ lyderis nenorėtų dirbti koalicijoje su liberalais ir konservatoriais.

„Tik nepatyrę politikai sako, kad neitų (į koaliciją, – ELTA) su kuo nors. Aš asmeniškai nenorėčiau darbuotis su konservatoriais ir liberalais“, – sakė R.Paksas.

Atėjęs balsuoti politikas buvo pesimistiškas dėl šių rinkimų demokratiškumo ir kritikavo prezidentę Dalią Grybauskaitę.

„Kažkodėl man atrodo, kad šitie rinkimai įeis į Lietuvos istoriją kaip nedemokratiškiausi, ypač  pasiruošimas šitiems rinkimams. Man atrodo, kad Lietuvoje liko tik demokratijos šydas, o ne demokratija. Jeigu net prezidentė agituoja už jai priimtinas jėgas, tai aš manau, kad tik demokratijos šydas“, – sakė R.Paksas.

Nuo partijos vadovo kliuvo ir teisėsaugai.

„Dar gal atsiras pavadinimas šitų rinkimų – po metų dvejų ar trijų kaip teisėsaugos, teisėtvarkos arba jėgos struktūrų veikiami rinkimai, kad politikai tas struktūras panaudoja savo valiai. Labai gaila, kad sistema priešinasi ir žmonės balsuoja, nebalsuoja, bet valstybėje gyvenimas nesikeičia. Tokios kažkokios nuotaikos – gal dėl lietaus“, – sakė R.Paksas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.