Seimo pirmininkė: koalicija bursis aplink konservatorius arba socialdemokratus

Seimo Pirmininkė, Darbo

„Balsavau labai atsakingai, įvertindama ne tik vidaus, bet ir visos Europos politinę situaciją. Balsuosiu už patyrusius žmones, už mokančius dirbti“, – sakė L. Graužinienė.<br>T.Bauro nuotr.
„Balsavau labai atsakingai, įvertindama ne tik vidaus, bet ir visos Europos politinę situaciją. Balsuosiu už patyrusius žmones, už mokančius dirbti“, – sakė L. Graužinienė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Eltos inf.

Oct 9, 2016, 12:07 PM, atnaujinta May 11, 2017, 6:00 AM

Ukmergėje prie balsadėžės atėjusi kadenciją baigiančio Seimo vadovė Eltai teigė prieš balsavimą įvertinusi ne tik Lietuvos, bet ir tarptautinio konteksto aktualijas.

„Balsavau labai atsakingai, įvertindama ne tik vidaus, bet ir visos Europos politinę situaciją. Balsuosiu už patyrusius žmones, už mokančius dirbti“, – Eltai telefonu sakė L. Graužinienė.

Pasak Seimo Pirmininkės, naujos valdančiosios koalicijos kryptį nuspręs rinkėjai, tačiau pagrindinė kova vyks tarp Socialdemokratų ir Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų.

„Viena iš šių jėgų (formuos koaliciją, – ELTA), o kitos partijos savo derybinėmis pozicijomis stengsis kuo daugiau į koalicinės Vyriausybės programą įtraukti programinių nuostatų“, – teigė L. Graužinienė.

Seimo rinkimuose sekmadienį balsuoti savo apylinkėje galima iki 20 val. Vyriausiosios rinkimų komisijos duomenimis, balsavimo teisę šiemet turi apie 2,5 mln. rinkėjų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.