Vyras – į Seimą, žmona – į Kauno tarybą

Seimo rinkimai neturėjo jokios įtakos Kauno valdžios sudėčiai, mat miesto meras Visvaldas Matijošaitis juose nedalyvavo, o pavaduotojai taip pat nedalyvavo rinkimuose arba nebeturi galimybių iškovoti parlamentaro mandato.

K.Pūkas jau matuojasi Seimo nario kėdę, o jo žmona L.Pūkienė galės dirbti Kauno taryboje.<br>M.Patašiaus nuotr.
K.Pūkas jau matuojasi Seimo nario kėdę, o jo žmona L.Pūkienė galės dirbti Kauno taryboje.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 10, 2016, 1:16 PM, atnaujinta May 11, 2017, 4:39 AM

Kauno tarybos sudėtyje pasikeitimų tikrai bus. Visuomeninio rinkimų komiteto „Kaunas – kitokia Lietuva“ įkūrėjas, radijo ir televizijos stočių savininkas Kęstutis Pūkas jau išrinktas į Seimą. Jis buvo įtrauktas į partijos „Tvarka ir teisingumas“ kandidatų sąrašą.

K.Pūko vietą Kauno taryboje turėtų užimti jo žmona 39 metų Lina Pūkienė. Pramonės inžinieriaus ir verslo administratoriaus diplomus turinti kaunietė šiuo metu dirba bendrovės „Pūkas“ generalinio direktoriaus pavaduotoja. Ji – penktoji K.Pūko sutuoktinė.

Kauno taryboje tikrai bus dar vienas naujokas, mat antrajame Seimo rinkimų ture Kalniečių vienmandatėje rinkimų apygardoje susirungs konservatorius, buvęs Kauno meras Andrius Kupčinskas bei Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos atstovė Aušra Papirtienė.

Abu politikai yra Kauno tarybos nariai. A.Papirtienė priklauso Kauno mero V.Matijošaičio įkurtam visuomeniniam judėjimui „Vieningas Kaunas“.

Antrajame Seimo ture rungsis dar vienas šio judėjimo atstovas, Kauno tarybos narys Gediminas Vasiliauskas, kurį kandidatu iškėlė Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga, taip pat konservatorė Edita Gudišauskienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.