Pravirkusi D. Teišerskytė: „Aš kaip krokodilas, nesenstu“

Šeštadienį sostinėje vykusio Liberalų sąjūdžio tarybos posėdžio metu partijos lyderis Remigijus Šimašius simboliškai atsisveikino su bendražygiais, kuriems po rinkimų Seimo durys liko užtrenktos. Pirmajai gėlių puokštę R.Šimašius įteikė 71 metų Daliai Teišerskytei.

D.Teišerskytė emocingai atsisveikino su kolegomis.<br>T.Bauro nuotr. iš archyvo
D.Teišerskytė emocingai atsisveikino su kolegomis.<br>T.Bauro nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 12, 2016, 12:48 PM, atnaujinta Apr 18, 2017, 3:55 AM

Kiek anksčiau kreipdamasis į partijos kolegas R.Šimašius teigė neseniai sužinojęs, jog krokodilai nesensta, o tik auga, kol galiausiai miršta iš bado. Matyt, tokios partijos lyderio įžvalgos labai paveikė su darbu Seime atsisveikinusią politikę.

„Aš esu tas krokodilas. Ar alkana, ar bandelių persivalgiusi, pasenti nesiruošiu. Beprotiškai džiaugiuosi, kad šešiolika metų dirbau tokioje nuostabioje aplinkoje. Buvau išrenkama ne vienmandatėje, o reitinguojama tautos“, – su ašaromis akyse, jaudindamasi kalbėjo D.Teišerskytė.

„Myliu jus ir sakau jums kaip testamentą – saugokite tai, ką turime. Truputį vėlavome ir žiūrėjome į kitus su kartėliu. Nesenkite, dirbkite, mylėkite, – sakė D.Teišerskytė. Politikė atsisveikino žodžiais: „Myliu jus, gerbiu, žaviuosi, o dabar einu paverkti.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.