Viceministras viliasi, kad D.Trumpas JAV užsienio politikos krypties nekeis

[[ge:lrytas:lrytas:796089]]

R.Karoblis sekmadienį Briuselyje dalyvavo neformaliame susitikime su Europos Sąjungos (ES) šalių kolegomis.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
R.Karoblis sekmadienį Briuselyje dalyvavo neformaliame susitikime su Europos Sąjungos (ES) šalių kolegomis.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 13, 2016, 8:18 PM, atnaujinta Apr 18, 2017, 1:40 AM

„Žiūrėsime, kas bus. Tikėtis kažko visiškai kitokio, negu turėjome daugelį metų, būtų turbūt labai pesimistiška, esu tikras, kad bus daugmaž į tą (pačią) pusę, kad turime būti kartu. Mes turime žiūrėti į niuansus, kurie vyksta, bet rinkiminė kampanija yra rinkiminė kampanija, o ilgalaikiai įsipareigojimai yra ilgalaikiai įsipareigojimai“, – sakė R.Karoblis.

R.Karoblis sekmadienį Briuselyje dalyvavo neformaliame susitikime su Europos Sąjungos (ES) šalių kolegomis. R.Karoblis taip pat dalyvaus ES Užsienio reikalų tarybos posėdyje pirmadienį.

Į Briuselį aptarti JAV prezidento rinkimų rezultatų nevyko užsienio reikalų ministras Linas Linkevičius, nes pirmadienį jam reikia prisiekti pirmajame naujai išrinkto Seimo posėdyje.

Antradienį vykusiuose JAV prezidento rinkimuose D.Trumpas įveikė savo varžovę demokratę Hillary Clinton. Jis prisieks kitų metų pradžioje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.