Keliaujant pėsčiomis atrastas Kaunas

Per dvi valandas atrasti tam

M.Patašiaus nuotr.
M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Eltos inf.

2016-11-20 10:54, atnaujinta 2017-04-17 12:10

Antrasis toks orientacinis žygis skirtas šią savaitę paminėtai Tarptautinei nerūkymo dienai, tai – dar vienas renginys, skatinantis atsikratyti nesveikų įpročių.

Anot visuomenės sveikatos specialistės Linos Kleinauskienės, jau pats užimtumo skatinimas yra viena pagrindinių žalingų įpročių, tarp jų ir rūkymo, prevencijos priemonių. Be to, vaikščiojimas labai naudingas žmogaus sveikatai, todėl rekomenduojama kuo daugiau keliauti pėsčiomis. Vaikštant mažiausiai pusvalandį per dieną ir tai darant penkis kartus per savaitę, galima pasijusti geriau. Stiprėja širdis ir raumenys, kūnas aprūpinamas deguonimi, gerėja ne tik fizinė, bet ir emocinė bei psichinė sveikata.

„Atrask Kauną pėsčiomis 2“ – nemokamas pramoginis-kultūrinis renginys, kuriame kviečiamos dalyvauti komandos, suburtos tiek iš draugų, tiek iš šeimos narių (nuo 1 iki 5). Renginio dalyviai gaus paruoštas užduotis, kurias turės atlikti nuvykę į tam tikrą vietą. Per dvi valandas žygeiviams reikės aplankyti Kauno senamiestį bei Centrą. Šio nemokamo žygio pradžia ir pabaiga – Laisvės alėjoje, „Miesto sode“.

Pirmų trijų vietų laimėtojai bus apdovanoti Kauno miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuro įsteigtais prizais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.