Atsirado beveik savaitę ieškota jaunuolių porelė: abu sveiki ir gyvi

Kauno policijos pareigūnai ketvirtadienio pavakarę pranešė, kad atsirado savaitę ieškota jaunuolių porelė – 16-metė mergina ir jos 21 metų draugas. Jie abu sveiki ir gyvi.

Poros ieškota beveik savaitę. Dingęs vaikinas vairuoja „Volkswagen Passat B5“ automobilį.<br>„Facebook“ nuotr.
Poros ieškota beveik savaitę. Dingęs vaikinas vairuoja „Volkswagen Passat B5“ automobilį.<br>„Facebook“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 1, 2016, 9:47 AM, atnaujinta Feb 10, 2018, 1:27 AM

Pirminiais duomenimis, jaunuoliai patys atvyko į Kauno komisariatą. 

Apie dingusią jaunuolių porą  ketvirtadienio rytą dar nebuvo jokių žinių, tai patvirtino ir dingusio vaikino sesuo, ir Šilalės policijos komisariato atstovė spaudai Rūta Janavičiūtė.

Praėjo beveik savaitė, kai 16-metė išėjo į mokyklą ir negrįžo. Šilalės Simono Gaudėšiaus gimnazijos direktorius Stasys Norbutas pasakojo, kad penktadienį mergina dalyvavo keturiose pamokose. Tada per ilgąją pertrauką išėjo ir į paskutinę pamoką negrįžo.

Didesniu galvosūkiu tapo ir tai, kad kitą dieną prapuolė ir jos draugas 21 metų Tautvydas Čiulkevičius. Pastarąjį kartą su juo artimieji bendravo šeštadienį apie 19 val. Tuomet jis pranešė, kad ketina grįžti į Klaipėdą, kurioje gyvena ir dirba. Tačiau ten jis taip ir nepasirodė, o jo telefonas – išjungtas. Prisiskambinti neįmanoma ir merginai.

„Nieko, visai nieko naujo nežinome. Niekas neskambino“, – ketvirtadienio ryte sakė T.Čiulkevičiaus sesuo.

16-metė gyvena su pamote, jos tėtis dirba Vokietijoje. Gimnazijos direktorius sakė, kad ji – pažangi mokinė, niekada neturėjusi jokių problemų.

T.Čiulkevičiaus sesuo sakė gavusi žinių, kad jaunuoliai buvo pastebėti Vilniuje sekmadienį apie 17 val. Taip pat skelbė, kad panašūs žmonės pastebėti Vilniuje, Katedros aikštėje, ir antradienį. Iki ketvirtadienio buvo vykdoma jaunuolių paieška.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.