Stasys Dailydka atleistas, įmonei vadovaus Andrius Montrimas

Susisiekti su A.Montrimu BNS kol kas nepavyko. 

„Lietuvos geležinkelių“ valdyba atleido S.Dailydką, laikinai įmonei vadovaus A.Montrimas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
„Lietuvos geležinkelių“ valdyba atleido S.Dailydką, laikinai įmonei vadovaus A.Montrimas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 5, 2016, 2:35 PM, atnaujinta Feb 10, 2018, 12:35 AM

Tai BNS patvirtino „Lietuvos geležinkelių“ viešųjų ryšių skyriaus vyriausiasis specialistas Domas Jurevičius ir susisiekimo ministro atstovas spaudai Ričardas Slapšys. Pasak jo, S.Dailydka atleistas nuo antradienio. 

34-erių A.Montrimas geležinkeliuose dirba nuo 2006 metų, nuo 2015 metų spalio yra Geležinkelių infrastruktūros direkcijos direktorius ir generalinio direktoriaus pavaduotojas. Anksčiau jis yra dirbęs šios direkcijos direktoriaus pavaduotoju, Investicijų departamente, Investicijų ir ES lėšų valdymo skyriuose, bendrovės „Geležinkelių projektavimas“ direktoriaus pavaduotoju. 

Susisiekti su A.Montrimu BNS kol kas nepavyko. 

Kiek daugiau nei 10 metų bendrovei vadovavęs į S.Dailydka praėjusį penktadienį pareiškė, jog traukiasi iš pareigų. Jis teigė atsistatydinantis, nes prognozuoja nesulauksiąs tiek naujo susisiekimo ministro, tiek Vyriausybės ir Seimo politinės paramos. 

Pastaruoju metu žiniasklaida kėlė klausimus dėl „Lietuvos geležinkelių“ paramos skirstymo ir vidaus sandorių, kuriais įmonė be konkurso įsigydavo lokomotyvų dalis iš Rusijos. 

Išskirtinio dėmesio, skirstant „Lietuvos geležinkelių“ paramą, sulaukė Vilkaviškio rajono ir Mažeikių rajono lopšeliai, darželiai ir sporto mokyklos. Vilkaviškio vienmandatėje apygardoje premjeras Algirdas Butkevičius į Seimą kandidatuoja nuo 1996 metų, o Mažeikiuose savivaldybės tarybos nariu dirba ministro pirmininko patarėjas susisiekimo klausimais Darius Jarmantavičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kada JAV ginklai pasieks Ukrainą?