Po tragiškos avarijos Pasvalio rajone – pirma šviesi žinia

Po siaubingos keturių automobilių avarijos Pasvalio rajone, per kurią žuvo du žmonės, policija naujienų portalui lrytas.lt pranešė gerą naujieną. Iš sumaitoto „Audi A6“ ištraukta 27 metų moteris buvo paguldyta į reanimaciją baiminantis dėl jos gyvybės, tačiau jos būklė pastaruoju metu pagerėjo.

„Via Baltica“ atkarpoje tarp Panevėžio ir Pasvalio sekmadienį vilkikui taranavus tris transporto priemones žuvo du žmonės<br>K.Ozalės nuotr.
„Via Baltica“ atkarpoje tarp Panevėžio ir Pasvalio sekmadienį vilkikui taranavus tris transporto priemones žuvo du žmonės<br>K.Ozalės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 7, 2016, 1:37 PM, atnaujinta Feb 10, 2018, 12:05 AM

„Šiuo metu ji jau perkelta į kitą ligoninės skyrių, pavojus gyvybei negresia“, – pasakojo Panevėžio policijos atstovė spaudai Rasa Černiauskaitė.

Sekmadienio popietę per eismo įvykį merginai lūžo raktikaulis, ji patyrė pilvo ir kitokių traumų. Dėl sveikatos būklės jos dar negalima apklausti.

„Audi“ vairavęs sužeistos merginos draugas, Kauno technologijos universiteto mokslininkas, inžinerijos mokslų daktaras 30 metų Rokas Gendvilas žuvo.

Per avariją užgeso ir 62 metų vyras, vairavęs automobilį „Volkswagen Golf“.

Sekmadienio popietę kelio „Via Baltica“ ruože ties Pumpėnų miesteliu susidūrus „Audi A6“, „Volkswagen Golf“, vilkikui „Scania“ ir autobusui „Setra“, didžiausias smūgis teko lengvųjų automobilių vairuotojams.

Buvo sužeistos trys 64, 15 ir 7 metų autobuso keleivės, vykusios į ekskursiją iš Biržų į Kauną. Jų traumos gyvybei grėsmės nekelia.

Avarija įvyko, kai „Volkswagen Golf“ vairuotojas sustojo kelyje ir ruošėsi sukti į kairėje esančią aikštelę. Iš paskos važiuojančio vilkiko iš Lenkijos vairuotojas nesuspėjo laiku paspausti stabdžių ir rėžėsi į „Volkswagen Golf“.

Nuo stipraus smūgio abu automobiliai nulėkė į priešpriešinės krypties eismo juostą. Ten „Volkswagen Golf“ rėžėsi į autobusą, o „Scania“ – į „Audi“.

Visos transporto priemonės, išskyrus autobusą, atsidūrė griovyje.

Vilkiką „Scania“ vairavęs 37 metų lenkas buvo blaivus, bet įtariama, jog galėjo viršyti leistiną greitį arba nesuspėti pradėti stabdyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.