Tauragės opozicija atsiriboja nuo neskaidrios valdančiosios daugumos veiklos

Pastaruoju metu Tauragės rajono savivaldybėje susidarė tokia politinė padėtis, su kuria negalime taikstytis. Todėl Tauragės rajono savivaldybės tarybos opozicija pareiškia – atsiribojame nuo Tauragės rajonui kenkiančių valdančiosios daugumos sprendimų.

Tauragės opozicija atsiriboja nuo neskaidrios valdančiosios daugumos veiklos<br>Tauragės savivaldybės nuotr.
Tauragės opozicija atsiriboja nuo neskaidrios valdančiosios daugumos veiklos<br>Tauragės savivaldybės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 7, 2016, 12:32 PM, atnaujinta Feb 10, 2018, 12:06 AM

Šiandien, gruodžio 7 dieną, prasidedant Tauragės rajono savivaldybės tarybos posėdžiui, Socialdemokratų frakcija ir partijos „Tvarka ir teisingumas“ nariai nusprendė palikti savivaldybės tarybos posėdžių salę. Tokio sprendimo motyvas – totalus Tauragės rajono savivaldybės mero Sigito Mičiulio, savivaldybės administracijos direktoriaus Modesto Petraičio nesiskaitymas su tarybos opozicijos nuomone ir siūlymais.

Be to, savivaldybės administracija nepateikia atsakymų į klausimus apie metus nesprendžiamą savivaldybės administracijos darbuotojų ir jų vadovybės kilusį konfliktą. Savivaldybės lėšos skirstomos neskaidriai, priimant palankius sprendimus savo partiečių, net tarybos narių, liberalų, įmonėms.

Opozicijos nuomone, savivaldybės kontroliuojamų uždarųjų akcinių bendrovių valdybų formavimas vyksta slaptai, vienasmeniškai, netenkinant viešąsias paslaugas teikiančių bendrovių ir eilinių rajono gyventojų interesų ir net jiems kenkiant.

Valdančioji dauguma vykdo agresyvią neigiamą politiką ne tik prieš verslą, bet ir prieš rajono gyventojus, tarnaudami tik saviems siauriems interesams ir savivaldybės biudžeto lėšomis „maitindami“ sau palankius asmenis.

Tauragės rajono savivaldybės tarybos opozicija nedalyvaus neskaidriuose daugumos sandėriuose ir atsiriboja nuo valdančiosios daugumos priimamų valdymo struktūros, finansų skirstymo ir politinio susidorojimo sprendimų.

Reikalaujame nedelsiant pateikti atsakymus į užklausimus, pateiktus Merui ir savivaldybės administracijos direktoriui.

Tauragės rajono savivaldybės tarybos opozicija (10 socialdemokratų farkcijos nariai ir 2 partija „Tvarka ir teisingumas“ nariai).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.